Libnet.ro
UNICEF

11:15

O noua dezvaluire soc despre soferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomita. Ce s-a aflat despre el

Playtech Playtech,
O noua dezvaluire soc despre soferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomita. Ce s-a aflat despre el

Fostii colegi ai soferului de TIR care a provocat accidentul groaznic din Ialomita au facut dezvaluiri despre acesta. Ce s-a aflat? O noua dezvaluire soc despre soferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomita Soferul de TIR, care a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un microbuz de transport pasageri provocand tragedia . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: Dezvaluirea unor fosti colegi despre soferul care a provocat tragedia din Ialomita

Soferul de TIR, care a intrat pe contrasens si a provocat tragedia din Ialomita soldata cu 10 morti, avea momente in care atipea la volan.

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului oprise. Ce a facut

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului care a intrat pe contrasens intr-un microbuz de transport pasageri oprise. Ce a facut? Soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita oprise cu cativa kilometri inainte de locul tragediei Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN .

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita, produs sambata dimineata. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat. Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un .

Ce a facut soferul TIR-ului cu doar cateva minute inainte de cumplita tragedie din Ialomita

Apar noi informatii cu privire la carnagiul din Ialomita. Soferul TIR-ului trebuia sa ajunga in Ciulnita. Acesta transporta pene de pasare si plecase vineri la ora 16:00 din Targu-Jiu. Potrivit.

Cine este soferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomita. Detaliul crunt a iesit acum la iveala

Ilie Stefan Viorel este soferul TIR-ului implicat in accidentul grav din Ialomita, de sambata dimineata. Nu se stie ce s-a intamplat cu barbatul astfel incat a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit in.

Soferul TIR-ului care a patruns pe contrasens si a ucis 10 persoane in Ialomita respectase timpii de odihna. Cu ce viteza circula

Ancheta in cazul tragediei din judetul Ialomita, in care 10 persoane si-au pierdut viata si alte 7 au fost ranite grav, este in curs de desfasurare. Conform unor surse judiciare, citate de TVR, se pare ca soferul de TIR ar fi respectat timpii de odihna, iar in momentul impactului conducea cu 58 kilometrih.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )