Libnet.ro
UNICEF

13:45

Noua gafa a Politiei Romane: Au descins la adresa gresita (VIDEO)

B1 B1,
Noua gafa a Politiei Romane: Au descins la adresa gresita (VIDEO)

Clipe terifiante pentru un profesor de istorie peste care mascatii au navalit in casa din greseala! in locuinta, se aflau si viitoarea sotie a profesorului, dar si parintii acesteia, doi oameni batrani. continuă pe B1

Politistii din Prahova au descins la o adresa gresita din Bucuresti. Ce s-a intamplat cand au vrut sa forteze usa

Politistii din Prahova, aflati in cautarea unui barbat dat in urmarire dupa ce a inselat mai multe persoane prin metoda premii, au descins la o adresa gresita din Bucuresti. Politistii au.

Seful Politiei Romane, despre Radu Gavris, a carui demisia a fost ceruta de Carmen Dan: Nu este anchetat, sunt prevazute clar in lege cazurile in care politistii trebuie anchetati

Seful Politiei Romane, Catalin Ionita, a spus vineri ca seful Serviciului Omoruri, Radu Gavris, despre care ministrul de Interne spunea anul trecut sa faca un pas inapoi dupa ce a vorbit despre efectele pe care le vor avea modificarile codurilor penale, ca nu este anchetat, existand anumite cazuri in care politistii trebuie verificati, iar acestea sunt prevazute clar in lege, relateaza News. ro. Carmen Dan a cerut demisia sefului Serviciului Omoruri, in scandalul politistului acuzat de pedofilie.

Seful Politiei Romane, despre comisarul-sef Radu Gavris: Nu este anchetat

Seful Politiei Romane, Catalin Ionita, a spus vineri ca seful Serviciului Omoruri, comisarul-sef Radu Gavris, nu este anchetat si ca sunt prevazute clar in lege cazurile in care politistii trebuie anchetati.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )