Libnet.ro
UNICEF

18:46

Noua generatie Ford Fiesta va avea o versiune de lux Vignale si o varianta crossover

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua generatie Ford Fiesta va avea o versiune de lux Vignale si o varianta crossover

Ford a prezentat la Koln cea de-a saptea generatie Fiesta, care va ajunge in iunie in Romania si va putea fi comandata in versiunea premium Vignale, sport ST sau crossover Active. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO/FOTOGALERIE Ford a prezentat noua generatie Fiesta. Modelul are si o versiune Vignale, dar si una crossover

Ford a prezentat la Koln cea de-a saptea generatie a modelului de clasa mica Ford Fiesta, care dispune acum de noi versiuni, inclusiv o varianta cu accente premium, Vignale, o versiune crossover, numita Active, si o varianta sportiva, denumita ST-Line. Aceasta filosofie, cu patru versiuni ale aceluiasi model cea standard si cele trei variante derivate) va fi aplicata mai multor modele Ford de acum incolo. Ford spune ca Fiesta devine modelul de clasa mica ce cuprinde cele mai multe tehnologii, un exemplu fiind sistemul de detectare a pietonilor, care poate ajuta la evitarea coliziunilor pe timp de noapte. Noua Fiesta va fi lansata in iulie.

(P) O noua generatie de motoferastraie pentru casa

Pe piata romaneasca a fost lansata o noua generatie de motoferastraie STIHL dedicata muncilor casnice. Noul motoferastrau MS 180 C-BE este o unealta gandita in jurul utilzatorului casnic pentru ca ofera mai multa putere, fata de modelul initial. Motorul este mai puternic, consumului de combustibil a fost redus cu 20%, emisiilor poluante cu 70%. iar nivelul vibratiilor cu 30%.

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )