Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua greseala intr-unul din manualele Ministerului Educatiei. Ce invata elevii de clasa I la Matematica

Antena3 Antena3,
O noua greseala intr-unul din manualele Ministerului Educatiei. Ce invata elevii de clasa I la Matematica

Un nou manual cu probleme, dintre cele publicate de editura Ministerului Educatiei. Din manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, elevii invata ca numarul 12 este mai mare decat. continuă pe Antena3

Noi greseli GRAVE intr-un manual publicat de editura Ministerului Educatiei: Elevii de clasa I invata ca 12 este mai mare decat 16 (FOTO)

Editura Ministerului Educatiei a publicat inca un manual care contine greseli. Este vorba despre manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, din paginile caruia elevii afla ca numarul.

Profesorul care protesteaza de doua zile in fata Ministerului Educatiei: Cat mai terfeliti copiii de la tara prin simultan?

Comasarea a doua clase care ar urma sa functioneze in regim de invatamant simultan a determinat un profesor din mediul rural sa protesteze in fata Ministerului Educatiei, cerand sa se adopte masuri in favoarea elevilor, si nu pentru incadrarea in costuri.

Liviu Pop, despre greselile din manualele elevilor: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Liviu Pop, fostul ministru al Educatiei, a explicat ca cifra 12 poate sa fie mai mare decat 16, asa cum a vazut si in manualul de matematica de clasa I. Depine cum privesti, in baza cinci s-ar pute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )