Libnet.ro
UNICEF

20:45

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Playtech Playtech,
O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite . continuă pe Playtech

Cu ce se ocupau concurentii de la Puterea Dragostei, inainte sa intre in emisiune

Puterea Dragostei, emisiunea matrimoniala cu care Kanal D a reusit sa cucereasca publicul telespectator inca de la prima editie, a revinit cu sezonul 2, de luni, 15 iulie. Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 Puterea Dragostei. Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la Puterea Dragostei. Noul sezon Puterea Dragostei a inceput iar fanii .

Pedepse pe banda rulanta la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a facut anuntul care-i vizeaza pe toti concurentii

Regulile de la Puterea Dragostei se inaspresc din cauza neascultarii concurentilor. Andreea Mantea i-a anuntat pe toti cei care participa la show-ul iubirii ca toate initiativele lor care nu au fost in concordanta cu regulamentul casei vor urma sa fie pedepsite mai aspru decat niciodata. Episodul de azi, 9 septembrie, se arata a fi unul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )