Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noua incercare a PSD de a opri protestele de duminica seara. Ministru Agriculturii: Sunt 12 milioane de oi in Romania, putem face 12 milioane de plapumi pentru saraci!

B1 B1,
Noua incercare a PSD de a opri protestele de duminica seara. Ministru Agriculturii: Sunt 12 milioane de oi in Romania, putem face 12 milioane de plapumi pentru saraci!

Guvernul vrea sa construiasca centre de colectare a lanii si pieilor de oi si capre, iar din lana a 12 milioane de oi putem face 12 milioane de plapumi pentru saraci, a sustinut Ministrul Agriculturii,. continuă pe B1

Duminica seara, protestatarii din Buzau ies din nou in strada. Jandarmii, intampinati cu lalele

Noi proteste se vor organiza in Buzau duminica seara. Manifestatia incepe la ora 18. 00 in Piata Dacia. Sambata seara, 1. 000 de buzoieni au marsaluit pe cateva bulevarde ale orasului. Printr-un mesaj postat pe Facebook, jandarmii fac apel la ordine, asa cum a fost si la protestele anterioare, si le multumesc manifestantilor pentru florile primite sambata.

Duminica seara, protestatarii din Slobozia ies din nou in strada. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul privind abrogarea Ordonantei 13

Noi proteste se vor organiza la Slobozia duminica seara. Manifestarile incep la ora 18. 00 in Piata Unirii din oras. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul facut de prim-ministrul Sorin Grindeanu cu privire la abrogarea Ordonantei 13.

Duminica seara, constantenii vor fi din nou in strada. Anuntul prim-ministrului Sorin Grindeanu de abrogare a ordonantei nu ii multumeste

Se anunta mars de protest pe bulevardele orasului Constanta si duminica seara. Constantenii nu sunt multumiti de anuntul facut de Sorin Grindenau de abrogare a ordonantei care a inflamat spatiul public.

Protestele continua la Piatra Neamt si duminica seara. Vrem sa eliminam cauza, nu doar efectele

Nemtenii sunt asteptati si duminica in strada, la Piatra Neamt, de la ora 18. 00, pentru a continua seria de proteste care au inceput miercuri, 1 februarie.

Focsanenii anunta ca duminica seara vor fi si mai multi la protest

De la ora 18. 00, in Piata Unirii din Focsani, oamenii vor sa protesteze fata de modificarea legilor penale de catre Guvernul PSD.

UDATE VIDEO Focsanenii au iesit si duminica seara, in numar mare, la protest

De la ora 18. 00, in Piata Unirii din Focsani, oamenii au venit sa protesteze fata de modificarea legilor penale de catre Guvernul PSD.

PSD isi saboteaza fostul prim-ministru. Nicolae Vacaroiu anunta concedieri la Curtea de Conturi

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, fost prim ministru al Romaniei din partea PDSR, precursorul PSD, se plange ca fondurile de care dispune institutia nu acopera plata salariilor, existand riscul ca mai multe persoane sa fie disponibilizate .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )