Libnet.ro
UNICEF

22:00

O noua intalnire va avea loc intre Klaus Iohannis si Donald Trump

Antena3 Antena3,
O noua intalnire va avea loc intre Klaus Iohannis si Donald Trump

La aproximativ o luna de la vizita in Statele Unite, presedintele Klaus Iohannis va fi din nou fata in fata cu Donald Trump. Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis va avea o noua intalnire cu Donald Trump. Presedintele SUA vine la summitul statelor din Europa Centrala si de Est

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica Adriatica Neagra), care va avea loc la Varsovia. in Polonia va fi prezent si presedintele SUA Donald Trump.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, printre sefii de stat care vor participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, alaturi de presedintele american Donald Trump, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care va avea loc la Varsovia.

Klaus Iohannis participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari, unde este invitat special presedintele SUA, Donald Trump

Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica - Adriatica - Neagra), care va avea loc la Varsovia, in Polonia, si unde invitat special este presedintele american, Donald Trump.

Decizia luata de Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre presedintele Klaus Iohannis, va avea loc marti. Se va analiza activitateaServiciului Roman de Informatii in anul 2016,.

Klaus Iohannis convoaca premierul si ministrii in CSAT. Sedinta, programata pentru marti

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre presedintele Klaus Iohannis, va avea loc marti. Se va analiza activitateaServiciului Roman de Informatii in anul 2016,.

Unde a fost surprins Klaus Iohannis in acest weekend. Turistii s-au inghesuit sa faca o poza cu presedintele Romaniei

Turistii care s-au aventurat in acest sfarsit de saptamana in Retezat au avut parte de o intalnire mai putin obisnuita, cu presedintele Klaus Iohannis. Presedintele.

Supriza pentru excursionistii din Masivul Retezat. L-au intalnit pe Klaus Iohannis pe malul Lacului Bucura

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au urcat in Masivul Retezat, la Bucura, lacul glaciar de la poalele celor mai inalte varfuri ale Retezatului. Zeci de turisti au facut poze cu cei doi.

Klaus Iohannis si sotia sa si-au petrecut weekendul in Muntii Retezat

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers, in weekend, in muntii Retezat, potrivit unor fotografii ale salvamontistului Andrei Muresan, aflat in misiune la refugiul Bucura, scrieavantulliber.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )