Libnet.ro
UNICEF

19:31

O noua interdictie pentru Ilie Nastase: Nu va primi acreditare la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 O noua interdictie pentru Ilie Nastase: Nu va primi acreditare la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anuntat, sambata, organizatorii competitiei de la Paris, la trei zile dupa ce romanul a fost interzis si la Wimbledon, informeaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase nu va primi acreditare nici la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anuntat, sambata, organizatorii competitiei de la Paris, la trei zile dupa ce romanul a fost interzis si la Wimbledon, informeaza LEquipe.

Lovitura DURA pentru Ilie Nastase: A fost SUSPENDAT din nou!

Ilie Nastase a primit o lovitura drastica, dupa scandalul de la Fed Cup. Acesta a fost suspendat de Federatia Internationala de Tenis, in urma incidentelor de la meciul dintre Romania si Marea.

Mesaj de sustinere pentru Ilie Nastase: Ce tricouri au purtat Simona Halep si antrenorul ei pe strazile din Madrid (FOTO)

Ilie Nastase a fost, in ultimele saptamani, protagonistul unui scandal de amploare in tenis. in acest context, Simona Halep 4 WTA) si antrenorul Darren Cahill au facut un gest care ar putea.

Simona Halep, gest neasteptat la Madrid. Ce a facut sportiva ca sa isi arate sustinerea pentru Ilie Nastase

Simona Halep si Darren Cahill au iesit pe strazile Madridului pentru a arata sustinerea lor fata de Ilie Nastase. Potrivit Libertatea. ro, sportiva impreuna cu antrenorul Darren Cahill au purtat.

Ilie Nastase interzis si la Roland Garros

Organizatorii turneului de Mare Slem de la Roland Garros au anuntat ca nu-i vor acorda acreditare lui Ilie Nastase pentru competitia din acest an.

Prima reactie a lui Ilie Nastase dupa ce a primit interdictie la turneul de la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a declarat, sambata, ca s-a raspandit o informatie gresita si ca, de fapt, nu este suspendat de Federatia.

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros: Nu cred ca nu ma vor primi

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase a fost suspendat si nu va mai putea participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Reactia fostului tenismen roman nu a intarziat sa apara. Nu.

Ilie Nastase, interzis si la Roland Garros

Fostul tenismen Ilie Nastase primeste o noua lovitura in scandalul aparut la meciul de Fed Cup Romania-Marea Britanie, atunci cand a injurat arbitrii, jucatoarele de tenis britanice, dar a.

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase a fost suspendat si nu va mai putea participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Reactia fostului tenismen roman nu a intarziat sa apara. Nu.

Ilie Nastase nu are voie sa asiste, in 2017, la meciurile din turneul de la Roland Garros. Este turneul pe care il castigase in anul 1973. Ce raspunde Nastase

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a declarat, sambata, ca s-a raspandit o informatie gresita si ca, de fapt, el nu este suspendat de Federatia Internationala de Tenis ITF).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )