Libnet.ro
UNICEF

08:00

Noua iubita a lui Mihai Bendeac arunca BOMBA: Ce au decis sa faca va uimi toata Romania!

B1 B1,
Noua iubita a lui Mihai Bendeac arunca BOMBA: Ce au decis sa faca va uimi toata Romania!

Din cand in cand, mai iese soarele si pe strada lui. Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor, a fost cucerit de o concurenta din ultimul sezon al emisiunii, pe care a avut curajul sa o invite si la film. Servi. continuă pe B1

Informatii uluitoare despre iubita lui MIHAI BENDEAC: Ce a decis sa faca actorul e FARA PRECEDENT!

O concurenta din ultimul sezon al emisiunii iUmor a reusit sa il cucereasca pe juratul Mihai Bendeac care si-a luat inima in dinti si a invitat-o la film. Servi este fata care l-a facut sa tresare pe Mihai .

Veste SOC de la Antena 1: Ce s-a decis in legatura cu emisiunile lui Mihai Bendeac! Fanii sunt BULVERSATI...

Mihai Bendeac si serialul sau, Baieti de oras, abia acum se vad la Antena 1, desi productia ar fi trebuit transmisa in primavara. in luna februarie, Antena 1 intentiona sa difuzeze serialul.

MIHAI BENDEAC a recunoscut oficial boala de care sufera! Din pacate, doctorii au confirmat: Nu exista leac pentru vindecare...

Mihai Bendeac a marturisit pe pagina personala de Facebook ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri, indepartandu-l in cele din urma de religia ortodoxa.

Brad Pitt, parasit de noua iubita. Neri Oxman s-a intors la fostul iubit.

In urma cu cateva luni, se zvonea ca Brad era indragostit lulea de profesoara de la MIT, Neri Oxman. Era de-a dreptul fascinat de ea, iar surse apropiate sustineau ca Brad isi dorea sa petreaca cat mai mult timp in compania frumoasei profesoare de arhitectura. De relatia lor s-a ales insa praful.

Sinteza zilei. Mihai Gadea detoneaza bomba: Cati romani mai au incredere in Kovesi

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei rezultatele unui sondaj incendiar: Cati romani mai au incredere in procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. in aceasta seara vreau sa detonez o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )