Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noua judete cu dubla victorie pentru PNL - presedinte de CJ si primar de municipiu resedinta de judet

B1 B1,
Noua judete cu dubla victorie pentru PNL - presedinte de CJ si primar de municipiu resedinta de judet

Grupul judetelor total galbene cu presedinte de Consiliu Judetean si primar de municipiu resedinta de judet este format din noua judete. Dupa numararea voturilor, configuratia politica. continuă pe B1

Victorie pentru PNL la alegerile locale din Teleorman. Ionel Danca, mesaj de felicitare pentru Cristi Barbu: Este inceputul sfarsitului pentru dominatia PSD in Sudul Romaniei

PNL a obtinut o victorie importanta laalegerile locale din judetul Teleorman, unde liberalii au reusit sa obtina majoritatea in Consiliul Judetean cu 44% din voturi si a invins PSD cu 5 procente.

Andrei Volosevici (PNL), noul primar al municipiului Ploiesti, potrivit numaratorii paralele

Andrei Volosevici, candidadul PNL pentru Primaria municipiului Ploiesti, a castiat detasa alegerile locale, potrivit numaratorii paralele a buletinelor de vot, scrie adevarul. ro. Volosevici a anuntat deja ca .

Victorie pentru Simona Halep de ziua ei in primul tur la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros din acest an, Simona Halep a obtinut o victorie in doua seturi la prima intalnire cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial.

ALEGERI LOCALE 2020 Un candidat UDMR a obtinut 100% din voturi pentru functia de primar

Brem Laszlo, candidatul UDMR pentru functia de primar al comunei Foieni din judetul Satu Mare, a obtinut 100% din voturile exprimate, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )