Libnet.ro
UNICEF

12:30

Noua judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Caras-Severin, Tulcea, Constanta, Neamt si Suceava. continuă pe Wall-Street Ro

Noua judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Caras-Severin, Tulcea, Constanta, Neamt si Suceava.

Avertizare cod galben: Ninsori la munte, in nordul si centrul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori pentru nordul si centrul tarii si pentru zonele de munte, precum si de vant si precipitatii mixte in vest, sud si est, fiind posibil sa se produca polei. Avertizarea va intra in vigoare de joi.

ANM a emis o avertizare de Cod galben de ceata si polei in cinci judete din Muntenia, pana la 10:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o avertizare nowcasting de Cod Galben de ceata si polei, valabila pe durata urmatoarelor doua ore, in cinci judete din Muntenia.

Meteo. Cod galben de vant puternic in Moldova, Dobrogea si nord-estul Munteniei, in aceasta noapte

Un cod galben de vant puternic si ninsori pentru zonele montane si estul tarii este in vigoare in noaptea de vineri spre sambata. Totodata, vremea se mentine geroasa in intreaga tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de vant puternic in zonele de munte ale judetelor Neamt si Suceava

Meteorologii au emis, joi, o atentionare nowcasting Cod galben de vant in zonele de munte ale judetelor Neamt si Suceava pana la ora 16:00.

Avertisment ANM: Cod galben de vant, ninsoare si polei, la nivelul intregii tari, pentru vineri si sambata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o atentionare Cod galben de vant puternic, ninsoare si polei, valabila la nivelul intregii tari, de vineri dimineata pana sambata, la ora 2:00.

Cod galben de vant puternic, ninsoare si polei la nivelul intregii tari, vineri si sambata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi o atentionare Cod galben de vant puternic, ninsoare si polei, valabila la nivelul intregii tari, de vineri dimineata pana sambata, la ora 2:00, potrivit unor surse din presa.

AVERTIZARE METEO COD GALBEN! De VINERI vin NINSORILE. Meteorologii anunta VISCOL si temperaturi SUB MEDIA normala (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de fenomene imediat nowcasting) Cod galben de viscol, valabila dupa cum urmeaza: in intervalul 01 decembrie, ora 17 02 decembrie,.

Cod galben de vreme rea in toata tara, cod portocaliu pentru zona montana din cinci judete

De vineri de la ora 8:00 si pana sambata la ora 2:00 dimineata va fi in vigoare o noua alerta cod galben de vreme rea. Vantul va sufla cu viteze de peste 60km/ora in toata tara, iar la munte chiar si peste 90 km/ora. in nord si centru va ninge, iar pe spatii mici, cantitatile de apa acumulate vor fi importante. La altitudini mari, zapada va fi spulberata si viscolita.

Cod galben de vreme rea: ninsori viscolite, vant puternic si polei

Vant puternic, polei si ninsori in cea mai mare parte a tarii. De vineri dimineata, 2 decembrie, vremea se schimba radical. Un nou val de aer polar pune stapanire pe toata tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja cod galben de vreme rea pentru toate regiunile.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )