Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noua lege a pensiilor: cum poate creste vechimea in munca

Adevărul Adevărul,
Noua lege a pensiilor: cum poate creste vechimea in munca

Noua lege a pensiilor prevede ca perioadele asimilate sunt considerate vechime in munca, unul dintre amendamentele adoptate de Senat referindu-se la concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau in cazul copilului cu handicap, de pana la 7 ani. continuă pe Adevărul

Senatul voteaza noua lege a pensiilor. Ce modificari i s-au adus

Pe ordinea de zi a plenului de luni al Senatului figureaza proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii. Initiativa, inregistrata in procedura de urgenta, a fost amanata in doua randuri de la votul senatorilor, din cauza lipsei de cvorum.

Senatul a adoptat noua lege a pensiilor. Ce modificari i s-au adus

Senatul a adoptat, luni, in plen, proiectul de lege privind sistemul public de pensii, cu81 de voturi pentru, 12 impotriva si 8 abtineri. Initiativa, inregistrata in procedura de urgenta, a fost amanata in doua randuri de la votul senatorilor, din cauza lipsei de cvorum.

Cum se calculeaza penalitatile la intretinere dupa noua lege a asociatiilor de proprietari

O noua lege a asociatiilor de proprietari a intrat in vigoare de la sfarsitul lunii septembrie. in conformitate cu prevederile acesteia, asociatia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalitati pentru orice suma cu titlu de restanta, afisata pe lista de plata, dar in anumite limite.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )