Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noua Lege a pensiilor. Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu, intalnire la Parlament

Adevărul Adevărul,
Noua Lege a pensiilor. Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu, intalnire la Parlament

Presedintele PSD Liviu Dragnea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta, la Parlament, de noua Lege a pensiilor, care va fi pusa joi in dezbatere publica. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu, intalnire de ultima ora la Parlament, pentru a discuta despre forma finala a legii pensiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta miercuri, la Parlament, despre forma finala a legii pensiilor, care ar urma sa fie prezentata joi. Dragnea spunea ca aceasta le.

Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor, in dezbatere publica

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, duminica, in emisiunea Subiectiv ca noua lege a pensiilor intra in curand in dezbatere publica.

Lia Olguta Vasilescu: Nu va scadea nicio pensie!

Lia Olguta Vasilescu a declarat, duminica, la Subiectiv, ca nimeni nu va avea pensia scazuta dupa ce va intra in vigoare noua lege a pensiilor pregatita de PSD. Nu exista posibilitatea sa scada vreo.

Lia Olguta Vasilescu, despre renuntarea la salariul minim pe economie in mediul privat

Lia Olguta Vasilescu a infirmat, duminica, in emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, ca Guvernul ar intentiona sa renunte la salariul minim pe economie in mediul privat. Exclus! Nu exista asa ceva in progr.

Olguta Vasilescu: Noua lege a pensiilor va fi prezentata joi

Legea pensiilor va fi prezentata joi, in ansamblu, va ramane o luna in dezbatere publica, apoi va fi avizata de alte ministere, pentru a se transforma in proiect de lege al Guvernului si va ajunge in Parlament, a declarat luni, la Romania TV, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu: Costurile cu pensiile se vor dubla prin noua lege a pensiilor / Nicio pensie nu va scadea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, duminica, la Antena 3, ca pensiile vor costa dublu prin noua lege a pensiilor decat costa in prezent, iar legea va fi prezentata in ansamblu la mijlocul saptamanii viitoare. Vasilescu a spus ca se va schimba formula de calcul astfel incat sa castige pensionarii si este exclus sa scada vreo, dupa aplicarea noii legi.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor: Pentru o pensie fara penalizari trebuie sa ai 65 de ani si 35 de ani de contributii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat luni noaptea, la Romania TV, ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de 65 de ani.

Olguta Vasilescu: Pensiile vor creste in fiecare an, nu ne-am zgarcit deloc. Iohannis nu mai poate sa doarma de grija pensionarilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat sambata noaptea, la Romania TV, ca noua lege a pensiilor este un proiect mamut, care se va aplica etapizat si ca toate pensiile vor creste anual. Legea va fi supusa dezbaterii publice timp de o luna, dupa ce liderul PSD isi va fi dat acordul.

Olguta Vasilescu, detalii de ULTIMA ORA despre PLATA PENSIILOR. Ministrul stie ce va face Iohannis cu noua lege

Ministrul Muncii a venit, duminica seara, cu noi informatii despre Legea pensiilor. Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca noul act normativ va intra in curand in dezbatere publica. Saptamana viitoare suntem.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru o pensie fara penalizari

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )