Libnet.ro
UNICEF

09:45

Noua lege a petrolului va prevedea redevente mai mici pentru perimetrele maritime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua lege a petrolului va prevedea redevente mai mici pentru perimetrele maritime

Noua lege a petrolului va prevedea redevente mai mici pentru perimetrele maritime decat pentru cele de pe uscat, a declarat, ieri, Valentin Kunev, manager al Balkan and Black Sea Petroleum Association. continuă pe Ziarul Bursa

Populatia va plati, de la 1 iulie, facturi la energie electrica mai mici cu 2,6%

Consumatorii casnici vor plati de la 1 iulie facturi la energie mai mici cu 2,6%, in medie, unul dintre factorii care vor determina ieftinirea curentului fiind diminuarea contributiei pentru cogenerarea de inalta eficienta, a anuntat vineri Autoritatea Nationala de Teglementare in domaniul Energiei ANRE).

Au crescut importurile de gaze din Rusia: micii consumatori vor plati cu 25% mai mult pentru gazele consumate

Populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare.

Populatia va plati cu 2,5% mai mult pentru gaze de la 1 iulie

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Nicule Havrilet, a declarat miercuri ca populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia .

Tarifele la gaze in Republica Moldova sunt cu 8% mai mari decat in Romania, dar de trei ori mai mici fata de Italia

Populatia Moldovei plateste pentru gazele naturale mai mult decat consumatorii casnici din toate statele CSI, precum si in Romania. in acelasi timp, Moldova se numara printre primele zece tari europene care au cele mai mici tarife la gazele naturale pentru populatie, arata un clasament intocmit de catre expertii de la Centrul de analiza economica RIA-Rating din Rusia.

FP nu poate distribui dividende datorita valorii mai mici a capitalurilor proprii totale fata de capitalul social

La 31 decembrie 2013, valoarea capitalurilor proprii totale descrise in situatiile financiare a fost de 10. 885,1 milioane lei fiind mai mica decat valoarea capitalului social de 13. 778,4 milioane lei, astfel, in conformitate cu prevederile Avizului ASF, Administratorul Fondului nu poate propune sau efectua la momentul de fata distribuirea de dividende, potrivit unui raport remis BVB.

5 lucruri pe care ar trebui sa nu le mai facem pentru a avea o viata fericita

Ce inseamna o viata fericita? Fiecare intelege acest termen diferit si actioneaza in consecinta. insa, sunt cazuri in care suntem prinsi in valtoarea cotidiana si uitam sa ne mai bucuram de lucrurile marunte. Exista situatii in care nu stim ce anume ar trebui sa facem sa ne simtim mai impliniti sau sa fim mai fericiti. Oricine poate face cateva schimbari pentru a fi mai fericit: .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )