Libnet.ro
UNICEF

19:45

O noua linie de autobuz in Capitala! Primarul Gabriela Firea a facut marele anunt

Antena3 Antena3,
O noua linie de autobuz in Capitala! Primarul Gabriela Firea a facut marele anunt

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook infiintarea unei noi linii de autobuz in cartierul Aparatotii Patriei. Autobuzul va avea indicativul 241 si va circula intre Sos. Berceni Bd. Metalurgiei Str. Turnu Magurele. continuă pe Antena3

O noua linie de autobuze pentru bucuresteni. Pe cati oameni va ajuta decizia Primariei

Primarul General al Capitalei a anuntat pe retelele de socializare infiintarea unei noi linii de autobuz. in ce cartier va opri in plus de acum transportul in comun? Noua linie de autobuze pentru bucuresteni inca primarul Capitalei a venit cu un mesaj important pentru bucuresteni in mediul online. Aceasta a anuntat infiintarea unei noi linii .

Gabriela Firea: 100.000 de masti vor fi trimise scolilor din Capitala. Guvernul va asigura foarte putine, atunci e clar ca e nevoie de ajutor (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei si candidatul PSD pentru un nou mandat, a anuntat ca 100. 000 de masti vor fi donate elevilor din Bucuresti, care incep scoala pe 14 septembrie. Aceasta si-a laudat.

Muzeul Copiilor a fost inaugurat in Capitala. Gabriela Firea: Nu este doar o zona in care copiii se relaxeaza si se joaca, pot sa si invete aici (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, deschiderea Muzeului Copiilor, un proiect unic in Romania. Avem la Bucuresti un muzeu unic in tara, un muzeu al copiilor. Mai ales in aceasta.

FOTOGALERIE Gabriela Firea despre Pasajul Doamna Ghica, in conditiile in care noua licitatie pentru tablierul metalic nu este gata: Garantez ca se incheie in aceasta toamna

Lucrarile la Pasajul Doamna Ghica se vor finaliza in aceasta toamna, a scris primarul general, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. Mesajul este insotit de mai multe imagini care arata stadiul lucrarilor dar pare greu de crezut ca promisiunea poate fi respectata. Chiar daca scheletul podului va fi gata in aceasta toamna, licitatia pentru tablierul metalic, estimata la circa 21 milioane lei, a fost anulata la jumatatea lunii iunie, iar o noua procedura de achizitie nu a fost initiata in sistemul electronic de achizitii publice. in cel mai bun caz, licitatia si executia tablierului dureaza inca un an. Tablierul este structura metalica care se pune peste picioarele podului, iar fara el podul nu poate fi gata.

Se lucreaza la foc continuu la pasajul Doamna Ghica! Anuntul facut de Gabriela Firea in urma cu scurt timp

Gabriela Firea da asigurari ca pasajul Doamna Ghica va fi gata in aceasta toamna, in ciuda criticilor care spun ca asta nu se va intampla. Primarul General al Capitalei sustine ca se lucreaza la foc continuu acum pentru ca realizarea proiectului a fost declarata prioritate maxima.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca-si face campanie electorala in scoli, folosindu-se de functionari publici: Din punct de vedere moral, e o josnicie. in plus, sunt incalcate cel putin trei legi (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, o acuza pe principala sa contracandidata, Primarul general Gabriela Firea PSD), ca se foloseste de functionari publici pentru a distribui in scolile.

Titlu de Cetatean de onoare al Capitalei pentru 30 de medici. Gabriela Firea: Sunteti apreciati de toti romanii. Ati salvati mii de vieti (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a acordat, miercuri, diplome de Cetatean de Onoare al Capitalei unui numar de 30 de medici. Eroii zilelor noastre nu mai pleaca la batalii, insa lupta cu toate.

Gabriela Firea: Am obtinut pentru Bucuresti un miliard, bani europeni Acum suntem in masura sa inlocuim cu totul reteaua de termoficare (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, care aspira la un nou mandat, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca a atras un miliard de euro, bani europeni, pentru investitii in Bucuresti. Aceasta a precizat.

Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Daca mai avem patru ani cu aceasta garnitura scoasa din Muzeul Antipa si cu primarul PSD care ne-a chinuit in ultimi patru ani, Bucurestiul va capota, deja este aproape in faliment Bucurestiul, afirma Orban.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca se pregateste sa distribuie masti cu insemnele sale electorale in scoli

Candidatul principalelor partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe candidata PSD, Gabriela Firea, de faptul ca se pregateste sa distribuie in scoli, prin intermediul unor functionari publici, masti de protectie care poarta insemnele electorale ale candidatului PSD. Dan spune ca Firea incalca astfel trei legi, el catalogand acest gest drept josnicie politica, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )