Libnet.ro
UNICEF

15:15

Noua localitati din Galati sunt nealimentate, vineri, cu energie electrica, in urma ploii torentiale de joi

Hotnews Hotnews,
 Noua localitati din Galati sunt nealimentate, vineri, cu energie electrica, in urma ploii torentiale de joi

Un numar de 1. 800 de consumatori din noua localitati ale judetului Galati au ramas fara curent electric, din cauza unei ploi torentiale, echipe ale Electrica actionand pentru remedierea defectiunilor aparute in retea. continuă pe Hotnews

FOTO + VIDEO. Catelus blocat in subsolul unei banci din Galati, salvat in ultima clipa. Salvatorul a intervenit cu riscul de a fi amendat

Un galatean a reusit sa salveze un catelus blocat in subsolul unei banci din oras. Initial, salvatorul a apelat la ajutorul autoritatilor, insa i s-a transmis ca nu se poate interveni deoarece gura pivnitei este blocata si nu au cum sa intre.

Scandalurile sexuale din Biserica Ortodoxa, dezbatute, vineri de la ora 21, la Special B1 cu Laurentiu Botin

Laurentiu Botin va discuta vineri seara de la ora 21, impreuna cu mai multi invitati, la Special B1 despre scandalurile sexuale care au lovit Biserica Ordoxa Romana in ultima perioada, dar vor.

Ce zone din Europa sunt bune pentru scaldat. in unele dintre ele, calitatea apei poate fi nesatisfacatoare

Comisia Europeana a realizat o statistica in ceea ce proveste calitatea apei din zonele de scaldat din Europa. Astfel, in tari precum Grecia, Malta, Luxemburg, Cipru sau Austria, 95% sau chiar mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )