Libnet.ro
UNICEF

21:30

O noua lovitura dureroasa pentru Huawei: noi giganti care refuza sa mai colaboreze cu chinezii

Playtech Playtech,
O noua lovitura dureroasa pentru Huawei: noi giganti care refuza sa mai colaboreze cu chinezii

Tot mai multe companii refuza sa colaboreze cu Huawei, iar de aceasta data, nu mai vorbim de gigantii americani care au fortat mana chinezilor in trecut. Pozitia in piata de mobile a celor. continuă pe Playtech

Puterea Dragostei a primit o noua lovitura. Decizia radicala luata la emisiunea de la Kanal D

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, din nou, emisiunea Puterea Dragostei, difuzata de Kanal D. Care este valoarea amenzii, precum si motivul pentru care a fost sanctionat postul de televiziune, in cele ce urmeaza. Puterea Dragostei, sanctionata de CNA Show-ul matrimonial de la Kanal D a primit o noua lovitura din partea CNA. in .

PRO TV, lovitura dura pentru Antena 1. Cum au pus concurenta in genunchi, chiar ieri

Luni, 7 septembrie PRO TV a spart audienta. Ce emisiune de la postul de televiziune a batut Chefi la cutite. Cum a pus PRO TV concurenta in genunchi ieri Sezonul al 18-lea din serialul Las Fierbinti a inceput luni, 7 septembrie. in paralel, la Antena 1, a rulat primul episod din noul sezon Chefi la .

infrangere dureroasa pentru Facebook: un tribunal a fortat mana gigantului, in legatura cu un cont

Pentru prima oara in istoria Facebook, compania a fost nevoita sa ofere acces nestingherit la toate informatiile unui profil. Decizia a fost luata de un tribunal din Germania. in urma unui.

O noua profetie tulburatoare de la copilul special care a prezis pandemia: Va incepe chiar din noiembrie...

Abhigya Anand, copilul din India in varsta de 14 ani, care a facut profetii despre noul coronavirus inca din august 2019, are acum noi previziuni care ne dau fiori. Baiatul vorbeste despre faptul ca, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )