Libnet.ro
UNICEF

14:00

O noua lovitura pentru Dragnea. Suma uriasa pe care Tel Drum trebuie sa o plateasca creditorilor

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Dragnea. Suma uriasa pe care Tel Drum trebuie sa o plateasca creditorilor

Firma Tel Drum, intrata in insolventa la inceputul anului, va trebui sa achite datorii de peste 70 milioane lei, in principal catre banci, Fisc, dar si catre Primaria Craiova, conform tabelului preliminar de. continuă pe Antena3

O noua lovitura pentru Dragnea. La ce suma se ridica datoriile Tel Drum

Firma Tel Drum, intrata in insolventa la inceputul anului, va trebui sa achite datorii de peste 70 milioane lei, in principal catre banci, Fisc, dar si catre Primaria Craiova, conform tabelului preliminar de.

Titanic: Meniul primului pranz servit pe celebrul vas de croaziera, vandut pentru o SUMA URIASA (FOTO)

Suma record pentru meniul primului pranz servit pe Titanic. Documentul a fost adjudecat, sambata, de un colectionar britanic, contra sumei de 100. 000 de lire sterline, intr-o licitatie care a avut loc la Henry.

Investitorii straini, replica usturatoare pentru Dragnea: Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate sunt rezultatul legislatiei adoptate fara fundamentare economica

Investitorii straini din Romania ii dau liderului PSD, Liviu Dragnea, o replica usturatoare, dupa ce acesta a aruncat problemele economice ale Romaniei in carca lor. Consiliul Investitorilor Straini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )