Libnet.ro
UNICEF

17:15

O noua LOVITURA pentru medicul Burnei, dupa ce instanta i-a INTERZIS sa profeseze: Va trebui sa...

B1 B1,
O noua LOVITURA pentru medicul Burnei, dupa ce instanta i-a INTERZIS sa profeseze: Va trebui sa...

Medicul Gheorghe Burnei, acuzat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, primeste inca o lovitura, dupa ce judecatorii i-au interzis sa mai profeseze. Burnei a fost dat in judecata. continuă pe B1

O noua lovitura pentru medicul Burnei, dupa ce instanta i-a interzis sa profeseze

Medicul Gheorghe Burnei, acuzat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, primeste inca o lovitura, dupa ce judecatorii i-au interzis sa mai profeseze. Dr. Burnei a fost dat in.

Reactia doctorului Burnei, dupa ce instanta a hotarat ca nu mai poate profesa intr-un spital de stat: Viata mea a luat o turnura pe care nu am visat-o nici in cel mai cumplit cosmar

Medicul Gheorghe Burnei a declarat joi, intr-o conferinta de presa, dupa ce instanta a decis definitiv ca nu poate profesa in sistemul public de sanatate, ca este vorba si despre presiunea.

Reactia chirurgului Burnei, dupa ce instanta a decis ca nu mai poate profesa intr-un spital de stat

Medicul Gheorghe Burnei a reactionat joi, dupa ce CAB Bucuresti a decis definitiv ca ortopedul nu mai poate profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, si spune ca hotararea este.

Explicatiile doctorului Burnei dupa ce i-a fost interzis sa profeseze sub acuzatii de experimente pe copiii: E o facatura!

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca medicul ortoped Gheorghe Burnei nu va mai putea profesa in spitalele de stat. Acesta este cercetat de procurori sub acuzatiile de luare de mita si.

Lovitura pentru Alina Gorghiu. Ce a patit fosta sefa a PNL

Iulian Dumitrescu a fost ales lider al grupului parlamentar al PNL, el obtinand 14 voturi, in timp ce contracandidata sa, Alina Gorghiu, a primit 13 voturi pentru aceasta functie. Iulian Dumitrescu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )