Libnet.ro
UNICEF

23:15

O noua lovitura pentru OTV. Ce decizie a luat acum CNA-ul: A fost anuntat Parchetul

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru OTV. Ce decizie a luat acum CNA-ul: A fost anuntat Parchetul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa sesizeze Parchetul privind faptul ca, incepand de vineri noaptea, OTV emite ilegal in Romania, fara a avea licenta audiovizuala, programul. continuă pe Antena3

O noua lovitura pentru OTV. CNA a sesizat Parchetul pentru ca postul TV emite ilegal in Romania

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa sesizeze Parchetul privind faptul ca, incepand de vineri noaptea, OTV emite ilegal in Romania, fara a avea licenta audiovizuala, programul.

O noua lovitura pentru Florin Salam. Ce spun specialistii dupa ce i-au studiat cazul

Sansele ca Florin Salam sa se fi lasat definitiv de cocaina sunt minime, cel putin asa spun specialistii. Desi manelistul spune ca s-a drogat doar doi ani si acum e curat, studiile arata ca fara tratament.

OTV emite din nou. CNA: Este ILEGAL!

Televiziunea OTV a inceput sa emita oficial, in noaptea de vineri spre sambata, in Romania, pe frecventa de satelit a postului DD TV, insa inserarea OTV pe DD TV este ilegala, dupa cum a declarat Laura Geor.

Dan Diaconescu: Am licenta pentru OTV. Nu am mintit nimic niciodata. Arhiepiscopia a bulversat opinia publica (VIDEO)

Dan Diaconescu sustine in continuare ca detine o licenta audiovizuala pentru postul OTV, care deja emite, conform acestuia, din Vatican. Nu am mintit nimic niciodata. Am sa emit un comunicat catre.

O noua solutie pentru salvarea incompatibililor.

Parlamentarii PSD se intrec in initiative favorabile alesilor locali incompatibili, chiar daca ANI le-a atras atentia ca vor aduce imaginii Romaniei prejudicii in plan extern. Un nou proiect de lege, initiat de 18 senatori, asteapta acum unda verde. Optsprezece senatori PSD, printre care Serban Valeca si Gabriela Vranceanu Firea, au initiat un nou proiect de lege menit sa-i apere pe presedintii de consilii judetene si primarii care au probleme cu ANI din cauza incompatibilitatii. Potrivit .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )