Libnet.ro
UNICEF

13:30

O noua lovitura pentru Uber. Compania s-ar putea retrage din cea mai mare provincie canadiana

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Uber. Compania s-ar putea retrage din cea mai mare provincie canadiana

Compania Uber intentioneaza sa puna capat operatiunilor din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, datorita masurilor stricte adoptate de autoritati. Potrivit businessmagazin. ro, noile reguli impun ca. continuă pe Antena3

O noua lovitura pentru Codruta Kovesi. Instanta a decis: Procurorul Mihaiela Iorga se poate intoarce la DNA

Ordinul prin care procurorul Mihaiela Iorga a fost exclusa din DNA a fost anulat de instanta, informeaza B1 TV. Decizia, luata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, poate fi contestata, dar este executorie.

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA: Cererea de incepere a urmaririi penale pentru ministrul Viorel Ilie, aviz negativ in Comisia Juridica

Parlamentarii dau o noua lovitura DNA. Senatorii din Comisia Juridica au dat aviz negativ cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel.

Londra nu a reinnoit licenta Uber. Compania a strans 500.000 de semnaturi impotriva deciziei

Autoritatea pentru transporturi din Londra TfL) a anuntat, vineri, ca nu va reinnoi licenta de operare a companiei Uber, care va expira la sfarsitul lunii septembrie, informeaza msn. com. Uber Technologies Inc. a colectat peste 500. 000 de semnaturi in mai putin de 24 de ore pe o petitie prin care protesteaza impotriva deciziei.

Raluca Turcan acuza o noua lovitura data Educatiei: Guvernul PSD pregateste un act prin care mai multe specializari universitare vor fi eliminate

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan trage un semnal de alarma cu privire la posibilele modificari ce ar putea sa aiba loc in mediul universitar. Concret, Raluca Turcan afirma ca mai multe specializari din mediul universitar ar urma sa fie excluse de la finantarea prin proiecte nationale si/sau internationale. Mai mult, Raluca Turcan sustine ca aceleasi specializari ar putea fi scoase definitiv din oferta educationala a facultatilor.

Raluca Turcan acuza o noua lovitura data Educatiei: Mai multe specializari universitare vor fi eliminate

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan trage un semnal de alarma cu privire la posibilele modificari ce ar putea sa aiba loc in mediul universitar. Concret, Raluca Turcan afirma ca mai multe specializari din mediul universitar ar urma sa fie excluse de la finantarea prin proiecte nationale si/sau internationale.

Noua lovitura primita de DNA: Dupa ce ieri a fost achitat intr-un dosar, Sebastian Ghita scapa si de arest preventiv

Curg vestile bune pentru Sebastian Ghita! Dupa ce luni a fost achitat de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Asesoft in care era acuzat de dare de mita, instigare la abuz.

Lovitura pentru romanii care vor sa-si cumpere o masina la mana a doua. Revine taxa de mediu!

Romanii care se gandesc sa-si cumpere o masina la mana a doua primesc o lovitura naucitoare. Revine taxa de mediu. Decizia vine dupa ce numarul masinilor vechi aduse in tara a .

Lovitura pentru romani! Firmele de taxi majoreaza tarifele. Cat va costa o calatorie

Din cauza cheltuielilor tot mai mari, companiile de taxi din Capitala vor mari tarifele. Astfel, incepand de luna viitoare, bucurestenii vor plati pentru o calatorie cu taxiul cu circa 30 de bani mai mu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )