Libnet.ro
UNICEF

17:00

LA NOUA LUNI Profitul brut al ING Bank - 704 milioane lei, in crestere cu 17%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA NOUA LUNI Profitul brut al ING Bank - 704 milioane lei, in crestere cu 17%

Profitul brut al ING Bank a ajuns la 704 milioane lei, la finalul primelor noua luni ale anului in curs, in crestere cu 17% comparativ cu profitul inregis and 172;trat in aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul institutiei de credit fiind sustinut de puternica evolutie comerciala. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultate financiare ING Bank Romania: ce profit inregistreaza olandezii dupa primele 9 luni din acest an

ING Bank Romania a inregistrat un profit net de 599 de milioane de lei la sfarsitul celui de-al treilea trimestru din 2019, cu 70 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019: ING Bank Romania a inregistrat un profit net in scadere cu 6,5%

ING Bank Romania a obtinut, in ultimul trimestru din 2019, un profit net de 1,344 milioane euro, in scadere cu 6,5% comparativ cu cel de-al doilea trimestru, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata isi mentin profitul cumulat la 1,7 milioane euro

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat primele noua luni ale anului cu rezultate consolidate pe liniile profitabile de activitate, arata un comunicat de presa al companiei de asigurari. Acesta mentioneaza ca asigurarile non-auto au ramas principalul motor de crestere, mentinandu-si trendul ascendent, cu o crestere de doua cifre procentuale comparativ cu aceeasi perioada din 2018. UNIQA Asigurari a raportat o crestere de 27% in segmentul de asigurari non-auto, inregistrand prime brute subscrise in valoare de 24,6 milioane de euro pe aceasta linie de activitate, conform IFRS.

Cele doua companii Uniqa au incheiat primele noua luni ale anului 2019 cu subscrieri de 73,4 mil. euro

Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de Viata au incheiat primele noua luni ale anului curent cu prime brute subscrise totale situate la nivelul de 73,4 milioane de euro. Profitul cumulat al celor doua companii se mentine la nivelul de 1,7 milioane de.

Chimcomplex Borzesti, cumparatorul Oltchim, pierderi de 1,05 milioane lei in primele noua luni

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti, care a cumparat activele de baza al Oltchim, a raportat pierderi de 1,05 milioane lei in primele noua luni ale anului, de la un profit net de 19,5 milioane lei in perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Grupul Dent Estet a raportat o crestere de 34% a cifrei de afaceri

Grupul de clinici Dent Estet, care a fost achizitionat de MedLife in anul 2016 a raportat o crestere a cifrei de afaceri de 34% in primele noua luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

LA NOUA LUNI Allianz-Tiriac - cu 14% mai multe prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto

Allianz-Tiriac a incheiat primele noua luni ale acestui an cu prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto in crestere cu peste 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce primele brute subscrise din asigurari de viata au crescut cu 8%.

Cea mai buna performanta din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la noua luni: Crestere cu 34% a cifrei de afaceri fata de 2018

DENT ESTET, liderul pietei de medicina dentara din Romania, anunta o evolutie considerabila a cifrei de afaceri din primele noua luni ale anului 2019 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, raportand.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )