Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noua Mazda6 Wagon va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto Paris 2012 (FOTO)

B1 B1,
Noua Mazda6 Wagon va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto Paris 2012 (FOTO)

Mazda Motor Corporation va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris versiunea break a noii Mazda6. Alaturi de aceasta va fi expusa si varianta sedan, care a avut debutul mondial la Moscova. Ambele. continuă pe B1

FOTOGALERIE Mazda6 Wagon apare in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris

Noua Mazda6 Wagon break) debuteaza fizic in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie) si vine echipata cu cel mai nou motor turbo diesel Mazda, de 2,2 litri, ce poarta eticheta SKYACTIV-D, compatibil cu normele Euro 6. Alaturi de Mazda6 Wagon va fi si Mazda6 Sedan, care a fost aratata publicului larg pentru prima data la Salonul Auto de la Moscova, la sfarsitul lunii august.

Mazda prezinta noua Mazda6 Wagon

Mazda a publicat primele imagini oficiale cu versiunea break a noii Mazda6. Modelul va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris, unde va fi expusa si varianta sedan.

Mazda6 Wagon va fi prezentata la Salonul Auto de la Paris 2012

Mazda Motor Corporation va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris versiunea break a noii Mazda6, se anunta intr-un comunicat de presa.

Noua Mazda6, imagini si informatii oficiale

Mazda prezinta imagini si informatii oficiale cu cea de-a treia generatie a modelului Mazda6. Avand ca sursa de inspiratie conceptul Takeri, noua generatie incorporeaza tehnologiile SKYACTIV si este echipata cu o serie de sisteme de siguranta revolutionare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )