Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noua Nadia Comaneci, oprita de Politie. A fost data jos din masina, cu forta: momente fara precedent

Playtech Playtech,
Noua Nadia Comaneci, oprita de Politie. A fost data jos din masina, cu forta: momente fara precedent

Ana Barbosu, fata de aur a gimnasticii romanesti, comparata cu Nadia Comaneci, a fost oprita in trafic de Politie si data jos din masina cu forta. Momentele de panica au fost o farsa. Farsa de zile mari. Noua Nadia Comaneci, oprita de Politie in trafic si data jos din masina cu forta La Campionatul European . continuă pe Playtech

Nadia Comaneci, despre vaccinul anti-COVID: N-am mai iesit din barlog cu pandemia asta din martie. Normal ca o sa ma vaccinez

Nadia Comaneci 59 de ani), unul dintre cei mai mari sportivi din istoria Romaniei, este stabilita de mai multi ani in SUA. Din pricina pandemiei, fosta gimnasta spune ca nu a mai calatorit nicaieri din luna ma.

Ce a gatit Nadia Comaneci pentru masa de Craciun: Sunt specialitatea mea

Nadia Comaneci 59 de ani), unul dintre cei mai mari sportivi din istoria Romaniei, petrece sarbatorile de iarna in Statele Unite ale Americii, unde s-a stabilit alaturi de familie. De Craciun, fosta gimnasta s.

Nadia Comaneci a avut viata data peste cap de coronavirus: A povestit cum a trait din luna martie

Fosta mare gimnasta, in varsta de 59 de ani, s-a speriat teribil de COVID-19 si de riscurile imbolnavirii si a luat o decizie radicala.

Viata Nadiei Comaneci a fost data peste cap de COVID-19. Marturisirea neasteptata a Zeitei de la Montreal

COVID-19 i-a dat peste cap viata Nadiei Comaneci. Fosta mare gimnasta, in varsta de 59 de ani, a ales sa fie mai precauta decat multi altii in ceea ce priveste noul coronavirus, asa ca in ultimele luni viata sa a fost departe de una nornala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )