Libnet.ro
UNICEF

07:00

O noua numire in Guvernul Dancila

Antena3 Antena3,
O noua numire in Guvernul Dancila

Gabriela Mihaela Voicila a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, o noua numire controversata, dupa ce a decapitat toata conducerea Fiscului. Teleormania pune stapanire pe Romania

Premierul Viorica Dancila face o noua numire controversata, dupa ce a demis toata conducerea ANAF. Ea l-a numit vineri in functia de vicepresedinte al Fiscului pe seful Administratiei Judetene a Finantelor.

Daciana Sarbu critica dur Guvernul Dancila. De ce lipsesc din Romania initiativele guvernamentale care sa vizeze probleme atat de grave?

Europarlamentarul Daciana Sarbu a lansat un atac extrem de dur la adresa Cabinetului condus de Viorica Dancila. Daciana Sarbu, fosta colega la Bruxelles cu actualul premier, critica Executivul Dancila pentru.

DEMISIE mascata in Guvernul Dancila: incepand cu data prezentului ordin, ministrul....

Unul dintre ministii guvernului Dancila se retrage intr-un con de urma. Numita de presa demisie mascata, ministrul Culturii, George Ivascu, a luat decizia ca majoritatea obligatiilor sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )