Libnet.ro
UNICEF

23:15

O noua ordonanta de urgenta pentru Romania! Marcel Vela anunta infiintarea Politiei Animalelor

Antena3 Antena3,
O noua ordonanta de urgenta pentru Romania! Marcel Vela anunta infiintarea Politiei Animalelor

O noua ordonanta de urgenta pentru Romania. Vom proteja animalele aflate in pericol, anunta Marcel Vela. continuă pe Antena3

Marcel Vela anunta OUG ce intareste masurile de protectie a animalelor: E poate pasul cel mai important in stabilirea unor atributii clare in sarcina politistilor (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost finalizat proiectul de Ordonanta de Urgenta care stabileste masurile ce pot fi luate de politisti si autoritatile locale in sprijinul animalelor.

Marcel Vela anunta OUG ce intareste masurile de protectie a animalelor: Politistii pot intra in locuinte fara acordul proprietarilor daca animalele sunt in pericol (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost finalizat proiectul de Ordonanta de Urgenta care stabileste masurile ce pot fi luate de politisti si autoritatile locale in sprijinul animalelor.

Danca:Guvernul a adoptat luni ordonanta de urgenta pentru aprobarea Programului IMM Factor

Guvernul a adoptat luni ordonanta de urgenta pentru aprobarea Programului IMM Factor a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului Ionel Danca.

Audieri in Comisia Sparanghelul: Marcel Vela nu s-a prezentat la sedinta in care trebuia sa dea explicatii in legatura cu conditiile in care mii de romani au plecat la munca in strainatate in perioada starii de urgenta

UPDATE, 25 august, ora 16. 45: Ministrul Internelor, Marcel Vela, nu s-a prezentat marti la audierile din Comisia parlamentara care ancheteaza modul in care mii de romani au plecat la munca in Germania in.

Marcel Vela, alaturi de un politist cu un caine in brate, in timp ce MAI e zguduit de cardasia dintre oamenii legii si clanuri

In ziua in care Adevarul a publicat imagini cu ofiteri de rang inalt din Politia Romana care s-au intalnit cu Elvis Pian si cu reprezentantii Clanului Duduianu pentru a negocia conditiile de inmormantare a lui Emi Pian, ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat, intr-o declaratie in fata MAI, ca a pus in dezbatere publica OUG privind infiintarea Politiei Animalelor. Vela a venit insotit de un politist care tinea un caine in brate.

Marcel Vela nu s-a prezentat la audieri in comisia Sparanghel. Stefan Radu Oprea: il vom invita marti, alaturi de ministrul Transporturilor Lucian Bode

Presedintele Comisiei de ancheta privind romanii care au plecat la cules de sparanghel Stefan Radu Oprea a anuntat ca ministrul de Interne Marcel Vela nu s-a prezentat la audierea in comisie si i-a transmis ca este invitat martea viitoare in Parlament, alaturi de ministrul de Transporturi Lucian Bode.

Comisia Europeana propune acordarea a patru miliarde euro pentru Romania din cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii privind acordarea unui sprijin financiar, in valoare de 81,4 miliarde euro, din cadrul Instrumentului SURE pentru 15 state membre, dintre care patru miliarde euro pentru Romania, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Audieri in Comisia Sparanghelul din Parlament: Marcel Vela, asteptat sa dea explicatii in legatura cu conditiile in care mii de romani au plecat la munca in strainatate in perioada starii de urgenta

Comisia parlamentara de ancheta pentru investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia deplasarii muncitorilor sezonieri romani in Germania se reuneste, marti, in.

Zi neagra pentru Romania: 58 noi decese la pacienti cu Covid-19

Romania a depasit 80. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus iar bilantul general al deceselor.

4 miliarde euro pentru Romania in cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana propune acordarea unui sprijin financiar de 81,4 miliarde euro pentru 15 state mem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )