Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noua persoane, blocate in pestera Huda lui Papara din Apuseni. O furtuna extrem de violenta a provocat o viitura uriasa

Adevărul Adevărul,
Noua persoane, blocate in pestera Huda lui Papara din Apuseni. O furtuna extrem de violenta a provocat o viitura uriasa

Noua persoane au ramas blocate, luni, 22 augst, in pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni. Echipaje de la Salvamont Aiud si Salvaspeo Cluj s-au mobilizat pentru salvarea victimelor. continuă pe Adevărul

Una dintre persoanele ramase blocate in pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni, scoasa la suprafata dupa aproape 5 ore

Una dintre persoanele ramase blocate in Pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni a fost scoasa la suprafata de salvatorii speologi dupa aproape cinci ore, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al ISU Alba, Alina Marescu. Celelalte persoane sunt in regula si urmeaza sa fie evacuate si acestea din pestera.

Noua speologi, blocati in pestera Huda lui Papara din Muntii Apuseni, in urma unei viituri

Noua speologi au ramas blocati in pestera Huda lui Papara, din Muntii Apuseni, din cauza unei viituri care a inundat interiorul, ca urmare a precipitatiilor abundente. Purtatorul de cuvant al.

Noua speologi, blocati in Huda lui Papara in urma unei viituri

Noua speologi au ramas blocati in pestera Huda lui Papara, aflata pe teritoriul satului Sub Piatra, comuna Salciua, dupa ce o viitura a inundat, luni, interiorul, ca urmare a unor precipitatii abundente, potrivit Agerpres.

Noua oameni, inclusiv cetateni francezi, sunt blocati intr-o PESTERA din judetul Alba, in urma unei viituri

Noua speologi au ramas blocati in pestera Huda lui Papara, aflata pe teritoriul satului Sub Piatra, comuna Salciua din judetul Alba.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )