Libnet.ro
UNICEF

09:45

Noua persoane au fost retinute in dosarul in care este implicat directorul fermei detinute de fiul lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Noua persoane au fost retinute in dosarul in care este implicat directorul fermei detinute de fiul lui Liviu Dragnea

Noua persoane, printre care Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, detinuta de fiul liderului PSD, au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul in care societatea care detine ferma este. continuă pe Antena3

Procurorii, tot mai aproape de baiatul lui Dragnea. Administratorul fermei de porci Salcia, controlata de Dragnea junior, este pus sub control judiciar. Alte opt persoane au fost retinute

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, detinuta de fiul liderului PSD, a fost pus sub control judiciar, a declarat, pentru Mediafax, avocatul acestuia, Maria Vasii, care il reprezinta si pe Liviu Dragnea.

Procurorii, tot mai aproape de baiatul lui Dragnea. Administratorul fermei de porci Salcia, controlata de Dragnea junior, retinut pentru 24 de ore. Alte opt persoane au fost retinute

Administratorul fermei de porci Salcia, Ilie Liviu Dragne, a fost retinut pentru 24 de ore. El este un apropiat al familiei Dragnea si ar detine 10 la suta din ferma.

Surse: Cristian Boureanu ar fi fost transferat la Penitenciarul Rahova, in dosarul in care este acuzat ca ar fi agresat un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu ar fi fost transferat din arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru savarsirea a trei infractiuni de ultraj, potrivit unor surse din Politie.

Toate persoanele retinute in dosarul fermei de porci de la Salcia, eliberate din arest, procurorii nu au cerut mandat de arestare

Cele noua persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala in care apare si ferma de porci de la Salcia vor fi eliberate din arestul Politiei Capitalei, dupa ce procurorii Parchetului General au decis sa nu ceara in instanta mandate de arestare, scrie Agerpres.

Trei persoane, printre care si fostul director al Centrului de Medicina Legala, au fost retinute

Fostul director al Centrului de Medicina Legala, adjunctul si un angajat al centrului au fost retinuti astazi, 9 august, de catre procurorii anticoruptie si CNA, intr-un dosar ce vizeaza laboratorul pentru efectuarea testelor ADN.

Zeci de barbati au fost condamnati la moarte in Irak. Care este motivul pedepsei

O instanta irakiana a condamnat la moarte 27 de barbati pentru implicarea lor in masacrul din Tabara Speiche. in urma acestuia, luptatorii ISIS au ucis aproximativ 1. 700 de persoane.

Caz de-a dreptul socat in SUA. O tanara a postat pe internet un clip video in care este violata de propriul bunic

Relatia lui James Allen cu familia sa nu va mai fi niciodata la fel. Si asta pentru o sumedenie de motive, toate gresite. Batranul de 77 de ani a fost arestat, dupa ce pe internet a aparut un clip video,.

Orasul in care este mai ieftin sa cumperi o strada decat o casa

Piata imobiliara si-a revenit dupa criza din 2008, iar preturile au inceput sa creasca, din nou, in majoritatea tarilor de pe glob. Este bine stiut faptul ca San Francisco este unul dintre cele.

Iaurt sau kefir care este mai sanatos si de ce ar trebui sa le consumi

Iaurtul este considerat un superaliment pentru organism. Este eficient mai ales pentru femei, caci le protejeaza de infectii genitale. De asemenea, este bun pentru imunitate, raceli, infectii, dupa tratamentele cu.

Orezul brun vs orezul alb: Care este mai bun?

Orezul brun este, in general, mai nutritiv decat orezul alb. Este mai bogat in fibre, magneziu si alti nutrienti si nu este imbogatit in mod artificial cu substante nutritive cum este orezul alb. Iata cateva diferente cheie intre orezul alb si cel brun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )