Libnet.ro
UNICEF

15:15

O noua PLANGERE PENALA impotriva Guvernului Dancila! Ponta: FURA banii acumulati la PILONUL II DE PENSII

B1 B1,
O noua PLANGERE PENALA impotriva Guvernului Dancila! Ponta: FURA banii acumulati la PILONUL II DE PENSII

Victor Ponta ameninta Guvernul Dancila, daca nu renunta la ideea nationalizarii Pilonului II de pensii. Fostul premier catalogheaza demersul Executivului drept furt. Nu sunt de acord de principiu cu. continuă pe B1

PNL anunta MOTIUNE DE CENZURA impotriva Guvernului Dancila

Dupa ce a depus plangere penala impotriva premierului Dancila, Ludovic Orban a anuntat si depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului. Opozitia are dreptul la o motiune de cenzura pe sesiun.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Scenariu bomba: Merkel implicata in plangerea penala impotriva lui Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu afirmatii care schimba totul in scandalul iscat odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila in care o acuza de inalta.

S-A TERMINAT! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea PENALA impotriva lui DANCILA: Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta

SustinatoriiPSD de pe Facebook incearcaorganizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni, ca raspuns la demersul PNL impotriva premierului Dancila. Luterane NU Uita, Romania Nu-I a Ta.

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD: Nu aceasta este solutia. Nu s-a consultat in partid

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

Tariceanu, despre plangerea penala impotriva lui Dancila si Dragnea: Denota o faza de nebunie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca plangerea penala formulata de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila este un demers deliberat din partea liderului liberal, iar resortul acestui demers este.

Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila (FOTO)

Sustinatorii PSD incearca organizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni ca raspuns pentru depunerea plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea sub acuzatiile de.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva premierului Dancila, criticata chiar in interiorul PNL. Nu aceasta este solutia

Ludovic Orban a fost aspru criticat pentru gestul sau de a depune o plangere penala impotriva Vioricai Dancila chiar de oameni din partidul sau, Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, a spus ca nu e de.

Liberalii mai depun o plangere penala pe numele lui Dragnea, Dancila si Olguta: Pe hoti doar catusele ii sperie!

Senatorul PNL Florin Citu a anuntat ca daca Guvernul Dancila va renunta la Pilonul II de pensii, va depune plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea, Vioricai Dancila, dar si a unor ministrii ai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )