Libnet.ro
UNICEF

13:00

O noua plecare de la Casa Alba. Seful de cabinet al lui Donald Trump va parasi functia pana la sfarsitul anului

Adevărul Adevărul,
O noua plecare de la Casa Alba. Seful de cabinet al lui Donald Trump va parasi functia pana la sfarsitul anului

Presedintele Donald Trump a declarat, sambata, ca seful sau de cabinet, John Kelly, va parasi functia pe care o detine la Casa Alba pana la finalul lui 2018, transmit BBC si Reuters. Trump l-a descris pe Kelly drept un asistent loial. continuă pe Adevărul

SOC la Casa Alba: Seful Cancelariei lui Donald Trump va demisiona

John Kelly se pregateste sa demisioneze din fruntea Cancelariei presedintelui Donald Trump in urmatoarele zile, anunta doua surse apropiate situatiei de la Casa Alba pentru CNN. La 17 luni dupa numirea.

Seful Cancelariei de la Casa Alba va demisiona - surse

John Kelly, seful personalului de la Casa Alba, vrea sa demisioneze in urmatoarele zile, au afirmat vineri surse politice de la Washington. in urma cu mai bine un an si jumatate Kelly si presedintele Trump.

Casa Alba face presiuni asupra producatorilor auto germani pentru a extinde investitiile americane

Oficialii administratiei Trump s-au intalnit marti, pentru a determina directorii executivi ai companiilor de automobile germane sa-si extinda investitiile in Statele Unite, deoarece Casa Alba are in vedere impunerea unor noi tarife pentru vehiculele fabricate in Europa, scrie Reuters. Casa Alba face presiuni asupra producatorilor auto germani pentru a extinde investitiile americane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )