Libnet.ro
UNICEF

07:00

O noua regiune din Spania a fost plasata sub restrictii, dupa descoperirea unor focare de COVID-19

B1 B1,
O noua regiune din Spania a fost plasata sub restrictii, dupa descoperirea unor focare de COVID-19

Autoritatile din Spania au reinsituit restrictii de carantina intr-o a doua regiune din regat, incepand de luni dimineata, dupa o crestere a cazurilor noi de COVID-19. Este vorba despre districtul nord-vestic. continuă pe B1

Singura regiune din Rusia care a spus niet presedintiei lui Putin pana in 2036

Doar una dintre cele 85 de regiuni ale Rusiei, un petic de pamant din Arctica cunoscut pentru cresterea renilor, a sfidat Kremlinul si a votat impotriva modificarilor Constitutiei care ii ofera posibilitatea lui Vladimir Putin sa ramana la putere pana in 2036, relateaza The Guardian.

De rasul internetului: Un consilier municipal din Spania s-a apucat sa-si faca dus in timpul unei videoconferinte. A uitat camera pornita

Bernardo Bustillo, consilier municipal in orasul spaniol Torrelavega, a anuntat ca este dispus sa-si prezinte demisia, dupa ce a ajuns subiect de glume in Spania si nu numai. El s-a gandit ca poate face doua.

Monstrul din casa: Cosmar trait ani intregi de noua copii din cauza tatalui. Aruncau biletele peste gard cerand disperat ajutorul (FOTO)

Drama fara margini traita de noua copii din satul Salceni, comuna vasluiana Pochidia. Ani intregi, micutii erau batuti cu bestialitate, infometati si sfidati chiar de propriul tata. in tot acest timp, barbatul se gandea doar la el. Singurele daruri pe care le cumpara special pentru micuti erau cozile de maturi pe care le rupea pe spinarea lor.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )