Libnet.ro
UNICEF

16:00

O noua religie? Albumul Yeezus al rapperului Kanye West a inspirat numele unei credinte moderne

Adevărul Adevărul,
O noua religie? Albumul Yeezus al rapperului Kanye West a inspirat numele unei credinte moderne

Pornind de la titlul volumului semnat de Kanye West, Yeezus, al carui nume aminteste de Jesus Iisus n. r. ), un barbat a pus bazele unui nou cult intitulat Yeezianity. Fondatorul sustine ca adeptii sunt ,,fiinte divine pe care Dumnezeu le-a trimis intr-o noua era a umanitatii. continuă pe Adevărul

Kim Kardashian si Kanye West vor sa isi petreaca luna de miere in spatiu: Vor plati un milion de dolari pe noapte

Rapperul Kanye West si Kim Kardashian vor isi petreaca luna de miere in spatiu, urmand sa plateasca cate un milion de dolari pentru fiecare nopate pe orbita, relateaza Contact Music. West este.

Kanye West vrea sa-si petreaca luna de miere in spatiu

Rapperul Kanye West vrea sa-si petreaca luna de miere in spatiu alaturi de Kim Kardashian, urmand sa plateasca un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbita. Kanye e obsedat de ceea ce inseamna.

Kanye West, cercetat pentru agresiune dupa ce a lovit un tanar care i-a jignit iubita

Rapperul Kanye West este cercetat pentru vatamare corporala, dupa ce a lovit un adolescent de 18 ani cu pumnul in fata, dupa ce acesta i-ar fi jignit si injurat pe el si pe logodnica sa, Kim Kardashian.

Kanye West, cercetat pentru agresiune, dupa ce a lovit un adolescent

Rapperul Kanye West, logodit Kim Kardashian, este suspect intr-o ancheta de agresiune, dupa ce, luni, a lovit un adolescent cu pumnul in fata, motivand ca i-a adresat cuvinte injurioase iubitei sale.

Kanye West vrea sa-si petreaca luna de miere in spatiu

Rapperul Kanye West vrea sa-si petreaca luna de miere in spatiu alaturi de Kim Kardashian, muzicianul american urmand sa plateasca un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbita.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )