Libnet.ro
UNICEF

09:15

O noua runda de negocieri, la Strasbourg, pentru desemnarea procurorului sef european

Antena3 Antena3,
O noua runda de negocieri, la Strasbourg, pentru desemnarea procurorului sef european

Miercuri, la Strasbourg, are loc adoua runda negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului-sef european. Echipa de negociere a Parlamentului European. continuă pe Antena3

O noua runda de negocieri, la Strasbourg, pentru desemnarea procurorului sef european

Miercuri, la Strasbourg, are loc adoua runda negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului-sef european. Echipa de negociere a Parlamentului European.

O noua runda de negocieri pentru functia de procuror-sef al Parchetului European

A doua runda negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului-sef european va avea loc miercuri, la Strasbourg, dupa ce discutiile de saptamana trecuta s-au incheiat fara niciun rezultat.

in ziua in care la Strasbourg au loc noi discutii pentru desemnarea sefului Parchetului European, Kovesi este asteptata la Consiliul Superior al Magistraturii, intr-un alt razboi cu Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este astepata miercuri la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care va lua in discutie alte doua sesizari ale Inspectiei Judiciare, ce o acuza de abateri disciplinare. Tot miercuri, la Strasboug au loc noi negocieri pentru desemnarea procurorului sef european, competitie in care se afla si fosta sefa a DNA.

Candidatura Laurei Kovesi la sefia Parchetului european - a doua runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul UE are loc astazi

O noua runda negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului sef european - competitie in care se afla si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi - va avea loc miercuri, la Strasbourg, dupa ce discutiile de saptamana trecuta s-au incheiat fara niciun rezultat.

Liviu Avram: Sa-l ajutam pe Liviu Dragnea sa nu mai minta. Selectia procurorului-sef european nu este un proces eminamente politic

Jurnalistul Liviu Avram explica intr-un mesaj pe Facebook ca alegerea procurorului-sef european nu este un proces politic, dupa cum a sustinut astazi presedintele PSD Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa, ci este o selectie creme de la creme facuta de catre profesionisti.

Vesti noi despre candidatura lui Kovesi la functia de procuror sef european. Cum au decurs negocierile

Miercuri, la Strasbourg, a avut loc a noua runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului-sef european. Negocierile au avut loc prin videoconferinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )