Libnet.ro
UNICEF

10:15

O noua sansa la viata: Medicii au reusit pentru prima data un transplant simultan de fata si maini

Hotnews Hotnews,
 O noua sansa la viata: Medicii au reusit pentru prima data un transplant simultan de fata si maini

La aproape 6 luni dupa un transplant rar de fata si maini, Joe DiMeo invata cum sa zambeasca, clipeasca, ciupeasca si stranga pumnii, relateaza AP News. continuă pe Hotnews

NASA creeaza pentru prima data o pozitie de consilier pentru clima

NASA a anuntat miercuri ca va crea o noua functie de consilier pentru clima in cadrul acesteia, ca parte a obiectivelor stiintifice si de mediu ale noii administratii Biden pentru agentia spatiala americana, potrivit AFP.

Decizie radicala la Dacia: productia a fost oprita. E pentru prima oara cand se intampla asa ceva

Productia a fost oprita la uzina Dacia din Mioveni din cauza unor probleme si e pentru prima data cand se intampla asa ceva din cauze care nu-s legate direct de criza sanitara si masurile.

VIDEO Capitanul Tom, veteranul de razboi in varsta de 100 de ani care a strans zeci de milioane de lire sterline pentru medicii britanici din prima linie, a murit de COVID

Devenit erou pentru britanici dupa ce a reusit sa stranga o suma record pentru cadrele medicale din prima linie a luptei cu coronavirusul in timpul primului lockdown national, veteranul de razboi Tom Moore a murit marti, la varsta de 100 de ani, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anuntat familia sa, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )