Libnet.ro
UNICEF

01:05

in noua sate din judetul Tulcea vor fi omorati toti porcii din cauza pestei porcine africane

Adevărul Adevărul,
in noua sate din judetul Tulcea vor fi omorati toti porcii din cauza pestei porcine africane

Decizia de ucidere a porcilor din noua sate din judetul Tulcea a fost luata pe 3 august de catre Centrul Local de Combatere a Bolilor din Judetul Tulcea. Decizia a fost comunicata astazi primarilor din localitatile vizate. continuă pe Adevărul

O scoala din judetul Tulcea a luat foc. Pompierii s-au luptat ore in sir pentru localizarea incendiului

Pompierii s-au luptat ore in sir cu un incendiu izbucnit la scoala din localitatea Dorobantu, judetul Tulcea. Flacarile s-au manifestat pe o suprafata de peste 500 de metri patrati.

FOTO O scoala din judetul Tulcea a fost distrusa n incendiu

Scoala Gimnaziala din Dorobantu, judetul Tulcea, a fost distrusa, duminica, intr-un incendiu puternic, pompierii intervenind timp de mai multe ore pentru a stinge focul, relateaza Mediafax.

FOTOUPDATE O scoala din judetul Tulcea a fost distrusa n incendiu / Incendiul ar fi fost cauzat de niste copii care s-au jucat cu focul

Scoala Gimnaziala din Dorobantu, judetul Tulcea, a fost distrusa, duminica, intr-un incendiu puternic, pompierii intervenind timp de mai multe ore pentru a stinge focul, relateaza Mediafax. Incendiul ar fi fost produs de copii care s-ar fi jucat cu focul in magazia de lemne a scolii.

Sase prieteni s-au dus in apropierea unei paduri din judetul Prahova pentru ca auzisera ca acolo se intampla lucruri bizare. Noaptea, au inceput sa auda zgomote ciudate, iar cortul lor a inceput sa se miste bizar. Este cumplit ce au putut vedea

Auzisera ca intr-o padure izolata din satul Poiana Trestiei, judetul Prahova, se intampla lucruri ciudate, asa ca au vrut sa vada cu ochii lor. Nu se asteptau insa nicio clipa la ce cosmar aveau sa.

Accident cumplit langa o manastire din judetul Neamt. Un barbat a murit dupa ce a cazut intr-o rapa

Un barbat de 51 de ani a murit, luni dimineata, dupa ce a cazut intr-o rapa din satul Nechit, comuna Borlesti, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Andrei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )