Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu

România Liberă România Liberă,
Noua scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu

Noua institutii de invatamant din Bucuresti, intre care patru licee, au trecut in scenariul rosu, di. continuă pe România Liberă

Doua licee de top din Bucuresti intra in scenariul rosu

De miercuri, 30 septembrie, Colegiul National Sfantul Sava si Colegiul National Grigore Moisil din Capitala intra in scenariul rosu, ce presupune participarea la cursuri in online. La Sfantu Sava, 4.

Scoala Gimnaziala nr. 79 din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut. Primaria Sectorului 4 a dispus masuri de dezinfectie a cladirii

Primaria Sectorului 4 a dispus de urgenta masuri de dezinfectie a cladirii in care functioneza Scoala Gimnaziala nr. 79, dupa ce, miercuri, a fost inregistrat al treilea caz de coronavirus. Daca.

Educatia din Romania, in pericol: cate scoli au trecut in scenariul rosu, in ultima saptamana

La cateva saptamani de la inceperea noului an scolar, inevitabil s-a petrecut. Un numar mare de scoli care au inceput orele cu copii in banci au trecut la cursuri online, din scenariul.

O scoala din sectorul 4 intra in scenariul rosu

Scoala Gimnaziala nr. 79 a intrat in scenariul rosu, astfel ca intreaga activitate didactica s-a mut.

Lista celor 10 scoli propuse de Inspectoratul Bucuresti sa intre in scenariul rosu

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti s-a reunit joi pentru a aproba trecerea a 10 unitati de invatamant in scenariul rosu si 4 in scenariul galben.

Mai multe scoli din judetul Constanta trec pe scenariul rosu. Cinci elevi de la un liceu, confirmati cu COVID-19

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a votat modificarea scenariilor de functionare in 16 unitati de invatamant din judetul Constanta.

Creste numarul scolilor din Capitala aflate in scenariul rosu: in alte 10 unitati de invatamant orele se vor face doar online

Creste numarul unitatilor scolare din Capitala care ar urma sa treaca in scenariul rosu. Potrivit news. ro, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta se reuneste joi pentru a aproba.

CORONAVIRUS |Galati: Colegiul National Vasile Alecsandri, in scenariul rosu

Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati intra, de joi, in scenariul rosu, urmand ca toate cursurile sa se desfasoare online, dupa ce in unitatea de invatamant au fost depistate pozitiv trei.

O liceu din judetul Satu Mare, in Scenariul Rosu. Numarul de cazuri de COVID-19 continua sa creasca

Liceul din comuna Turt a adoptat scenariul rosu in privinta cursurilor. Elevii vor invata doar online, dupa ce numarul de cazuri COVD-19 a crescut brusc in ultimele zile in comuna.

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza Covid-19 a crescut la 581

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza pandemiei de coronavirus a crescut in Romania a ajuns la 581, cu aproape 270 fata de saptamana trecuta, potrivit datelor furnizate de Ministerul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )