Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua senzatie a fotbalului european: La 19 ani, are cifre mai bune decat Messi si Ronaldo in Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Noua senzatie a fotbalului european: La 19 ani, are cifre mai bune decat Messi si Ronaldo in Liga Campionilor

Daca Liga Campionilor din acest sezon are o revelatie, atunci, cu siguranta, aceasta se numeste Erling Haland 19 ani). continuă pe Adevărul

Carturesti sarbatoreste 19 ani scurt si intens cu SHORT. Festival de Proza Scurta

In perioada 7-9 noiembrie, in cinci orase din tara se testeaza forta si viteza prozei scurte. La implinirea a 19 ani, librariile Carturesti din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Chisinau aduc impreuna 33 de scriitori, imbinand pasaje inedite cu muzica si conversatii despre cat de concentrate si intense sunt povestirile.

Cum arata Jason Momoa la 19 ani cand juca in Baywatch

Daca astazi, la 40 de ani, are un look inconfundabil, iata ca Jason Momoa nu a aratat intotdeauna asa. Iata-l la varsta de 19 ani, pe vremea cand juca in celebrul serial Baywatch! .

O mama de 19 ani din Braila a murit la o luna dupa ce a nascut. Ce au uitat medicii sa ii faca in sala de nasteri

Caz socant la Braila! Localnicii sunt stupefiati de numeroasele evenimente petrecute la maternitatea din localitate. Din ce in ce mai multe mame si copii se sting cu zile in spitalul care ar trebui sa gazduiasca cea mai mare fericire, venirea pe lume a unui copil. Din pacate, anii care au trecut au fost insotiti in .

Cum arata Mihai Bendeac la 19 ani. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii la juratul de la Antena 1

Vedeta de la Antena 1 a facut publica o imagine din anii tineretii, pe cand avea doar 19 ani. Odata ce fotografia a aparut pe conturile lui Mihai Bendeac de pe retelele sociale, a starnit rapid foarte multe reactii din partea fanilor sai. Multi au remarcat un detaliu la juratul de la iUmor, cand au .

Richard Gere va fi din nou tata, la 70 de ani. Sotia care a nascut acum cateva luni, din nou gravida. Cati ani are

Richard Gere este dovada vie ca varsta nu te poate opri. Cunoscutul actor va devenit din nou tata, la varsta de 70 de ani. Sotia sa este insarcinata cu al doilea copil al cuplului, la doar 9 luni de cand a nascut un baietel. Richard Gere, tata la 70 de ani Bucurie imensa in familia .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )