Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noua taxa auto este gata. Masinile cu Euro 0, 1, 2 si 3 vor fi indepartate de pe piata. Ce spune ministrul Mediului

Playtech Playtech,
Noua taxa auto este gata. Masinile cu Euro 0, 1, 2 si 3 vor fi indepartate de pe piata. Ce spune ministrul Mediului

Ministrul Mediului a declarat ca masinile cu Euro 0,1, 2 si 3 trebuie indepartate de pe piata. De asemenea, soferii au mai primit inca o veste. Calculul noii taxe auto nu a fost finalizat inca. Gratiela Gavrilescu anunta schimbari mari pentru anul viitor, inainte de a demisiona din functia de ministru. Toate trebuie facute in . continuă pe Playtech

Ford sustine ca masinile autonome vor avea o durata de exploatare de numai 4 ani

Oficialii Ford anticipeaza ca masinile autonome vor avea o durata de exploatare de numai 4 ani, intrucat acestea vor fi utilizate intensiv in zone care in prezent sunt deficitare in privinta transportului, scrie automarket. ro .

Mihai Fifor, reactie dupa ce Dacian Ciolos a anuntat ca USR PLUS este gata de guvernare: Cred ca l-a luat gura pe dinainte

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a avut o prima reactie la afirmatiile lui Dacian Ciolos cu privire la formarea unui nou guvern competent, fostul premier subliind caAlianta USR PLUS este gata sa.

Brexit: Georgia este gata sa ocupe locul vacant in UE

Georgia, candidata la aderare in UE, este gata sa ia locul Angliei, a declarat presedinta georgian.

Ministrul Mediului: Trebuie sa ne gandim la o metoda prin care sa indepartam toate masinile Euro, Euro 2 si Euro 3

Masinile cu normele de poluare Euro 0, 1, 2 sau 3 ar trebui cumva indepartate de pe piata si trebuie gandita pentru anul viitor o modalitate de a face acest lucru, in asa fel incat sa nu fim atacati la Curtea Europeana de Justitie, a declarat, marti,.

Gavrilescu: Din 2020, toate masinile Euro 0, 1, 2 sau 3 trebuie indepartate de pe piata. Calculul noii taxe auto nu a fost finalizat

Masinile cu normele de poluare Euro 0, 1, 2 sau 3 ar trebui cumva indepartate de pe piata si trebuie gandita pentru anul viitor o modalitate de a face acest lucru, a declarat Gratiela Gavrilescu, inainte de a demisiona din functia de ministru al Mediului.

DONALD TRUMP DESPRE RAZBOIUL COMERCIAL: Beijing-ul este gata sa revina la masa negocierilor

Presedintele american a declarat ieri ca oficiali chinezi au contactat telefonic reprezentanti ai comertului din Statele Unite pentru a relua tratativele in vederea transarii disputei comerciale Presedintele american Donald Trump a declarat ieri ca Beijing-ul este pregatit sa revina la masa negocierilor si ca Statele Unite si China vor incepe sa poarte discutii foarte serioase legate de disputa comerciala dintre cele doua puteri economice, relateaza CNBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )