Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Playtech Playtech,
O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Fizicienii au conceput un nou model, care ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme ale fizicii moderne. Modelul se numeste SMASH si propune o teorie potrivit careia avem nevoie de doar sase particule pentru a rezolva toate semnele de intrebare din modelul standard al fizicii. Echipa care l-a elaborat spune ca nu va []. continuă pe Playtech

Autoritatile vor sa inchida unul dintre cele mai mari site-uri pentru filme si seriale online

Unul dintre cele mai populare site-uri care ofera filme si seriale online a fost dat in judecata. Asacum am mai spus, anul 2016 nu a fost unul foarte bun pentru site-urile de torrente si cele cu filme si seriale online. Kickass Torrents, de exemplu, a fost subiectul unei dintre cele mai importante stiri din acest an, [].

Twitter va inchide unul dintre cele mai populare servicii

Twitter a anuntat in mod oficial ca va inchide unul dintre cele mai populare servicii ale sale. Cu toate ca Twitter nu a prins foarte mult in Romania, nu acelasi lucru se poate spune despre Vine, aplicatia de video la care se va renunta. La aproximativ trei ani de zile de la lansarea sa, serviciul [].

Top cele mai proaste jocuri inspirate de filme

Cele mai proaste jocuri inspirate de filme sunt doar cateva dintre titlurile pe care nu ar trebui sa le incercati vreodata. Jocurile realizate pe baza unorproductii cinematografice nu au avut niciodata foarte multsucces. Desigur, au existat unele exceptii, precum unele titluri Alien sauGoldenEye 007, darin acest articol va vom prezente doar cinci dintre cele mai [].

Romanul care detine una dintre cele mai rare colectii: 900 de halbe de bere adunate din toate colturile lumii

Hago Attila Nandor, un satmarean de 34 de ani, este colectionar de halbe de bere. Multe dintre ele au ajuns piese de colectie dupa ce au fost golite impreuna cu prietenii, altele au fost descoperite prin pivnite, piete si internet. Tanarul are insa un mare of: nu a mai gasit un alt colectionar in Romania cu care sa vorbeasca , la o halba cu bere, despre acest hobby.

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

Cum ne gestionam singuri stresul. Sapte pasi pentru a combate una dintre cele mai periculoase boli ale secolului XXI

Stresul a devenit unul din cei mai frecventi factori care favozizeaza ori declanseaza anumite boli. Psorazisul, astenia si depresia sunt doar cateva care au legatura directa cu stresul. Daca pentru aceste afectiuni exista medicatie, pentru combaterea stresului, care poate fi considerat, uneori, sursa unor imbolnaviri, psihologii fac unele recomandari.

Cum se prepara aromatul lichior de gutui, una dintre cele mai rafinate bauturi romanesti de toamna

O reteta din batrani adusa in paharele contemporanilor si disecata in esenta ei de catre expertul gastronom Gina Bradea: Drumul corect catre perfectiunea unui preparat este, de multe ori, simplitatea.

Parteneriatele intre administratia locala si oamenii de afaceri, cele mai bune solutii pentru cetateni

Gabriela Firea a declarat, astazi, ca primaria Capitalei doreste sa vina in intampinarea mediului de afaceri, pentru a afla cat mai repede si direct care sunt problemele cu care se confrunta investitorii si care sunt cele mai bune solutii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )