Libnet.ro
UNICEF

11:30

O noua tragedie in familia artistei Celine Dion, dupa moartea sotului ei

România Liberă România Liberă,
O noua tragedie in familia artistei Celine Dion, dupa moartea sotului ei

Unul din fratii artistei Celine Dion, Daniel, a murit de cancer, sambata, la numai doua zile dupa ce si sotul ei, Rene Angelil, s-a stins din viata. continuă pe România Liberă

Celine Dion, lovita de o noua tragedie. Fratele artistei este pe moarte

Celine Dion trece printr-o noua tragedie. Dupa ce sotul ei, Rene Angelil, a pierdut lupta cu cancerul, vestea in legatura cu starea de sanatate tot mai precara a fratelui ei, Daniel, a cazut ca un traznet.

O noua tragedie pentru Celine Dion. Fratele cantaretei a murit

Celine Dion trece printr-o noua tragedie. Dupa ce sotul ei, Rene Angelil, a pierdut lupta cu cancerul, fratele ei, Daniel, a murit sambata, rapus de aceeasi boala oribila. Daniel avea 59 de ani.

Celine Dion, in doliu. Sotul ei, Rene Angelil, a murit

Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion, a incetat din viata, joi, dupa o indelunga suferinta. Decesul sau a fost confirmat de revista People, citand un comunicat de presa transmis de familie. Rene.

Celine Dion si Rene Angelil, povestea lor de dragoste, in imagini

Celine Dion si Rene Angelil au trait una din cele mai frumoase povesti de dragoste din industria muzicala interantionala, o relatie solida ce a durat 35 de ani. Iata cele mai importante momente din vietile lor, de cand managerul a lansat-o in muzica si pana cand acesta a parasit aceasta lume, zilele trecute.

Sotul lui Celine Dion a murit

Sotul lui Celine Dion a murit. Rene Angelil, cel care i-a ghidat cariera inca din adolescenta, s-a stins din viata in urma unei crunte lupte cu cancerul. Artista i-a fost tot timpul alaturi si si-a neglijat cariera pentru a-l ingriji.

Celine Dion, in doliu! Sotul ei, Rene Angelil, a murit

Momente de triste pentru Celine Dion. Rene Angelil, sotul cantaretei, a murit, joi dimineata, la varsta de 73 de ani,.

Celine Dion si Rene Angelil, irepetabila iubire. Un basm cu final tragic

A fost poate cel mai frumos basm modern, dar s-a sfarsit. Rene Angelil, cel care i-a fost lui Celine Dion sot, dar si mentor, a incetat din viata. Avea 73 de ani cand cancerul l-a rapus, dar traise o uluitoare poveste de dragoste cu cantareata mai tanara cu 26 de ani decat el.

Sotul cantaretei Celine Dion a murit

Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion, a murit, joi dimineata, la varsta de 73 de ani, a confirmat cantareata intr-o postare pe pagina ei de Facebook.

Cancerul mai face o victima celebra. Sotul lui Celine Dion a murit

Sotul si impresarul lui Celine Dion, Rene Angelil, a murit la varsta de 73 de ani, anunta Europe 1, care citeaza un anunt postat pe contul de Facebook al cantaretei. Acesta s-a stins din viata la resedinta.

Mesajul impresionant compus de un elev dupa moartea profesorului sau de matematica. Facea orice lucru cu dragoste

Moartea unui profesor de matematica i-a indurerat teribil pe elevii sai din Salaj. Breda Francisc era profesor de matematica la Liceul de Arta Ioan Sima din Salaj. Avea doar 48 de ani. Era atat de iubit pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )