Libnet.ro
UNICEF

11:31

O noua TRAGEDIE in muzica populara! ELENA MERISOREANU a facut ANUNTUL iN LACRIMI! Vestea MORTII a lovit ca un TRASNET

B1 B1,
O noua TRAGEDIE in muzica populara! ELENA MERISOREANU a facut ANUNTUL iN LACRIMI! Vestea MORTII a lovit ca un TRASNET

Moartea neasteptata a lui Cornel Gales a socat toata Romania. Printre cei care au fost afectati d ecumplita veste se numara si celebra cantareasa Elena Merisoreanu. indragita artista abia si-a. continuă pe B1

O noua TRAGEDIE in muzica populara! Nimeni nu se astepta la ELENA MERISOREANU! Vestea mortii a lovit ca un TRASNET

Moartea neasteptata a lui Cornel Gales a socat toata Romania. Printre cei care au fost afectati d ecumplita veste se numara si celebra cantareasa Elena Merisoreanu. indragita artista abia si-a.

CUTREMUR MONDEN! Elena Merisoreanu RUPE TACEREA despre MOARTEA lui Cornel Gales! L-a luat langa ea

Artista de muzica populara Elena Merisoreanu a fost afectata de moartea fostului sot a Ilenei Ciuculete.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DEZVALUIRI INCENDIARE! RAMONA GABOR, DEZMAT TOTAL iN DUBAI! IRINEL COLUMBEANU A.

Un cunoscut interpret de muzica populara a incercat sa se sinucida in camera de hotel

Interpretul de muzica populara Anton Achitei a venit la Suceava pentru a inregistra cateva melodii si a incercat sa se sinucida intr-o camera de hotel. Cunoscutul interpret de muzica populara Anton.

Un cunoscut interpret de muzica populara a incercat sa se sinucida in camera de hotel. Artistul a fost diagnosticat cu sindrom depresiv

Interpretul de muzica populara Anton Achitei a venit la Suceava pentru a inregistra cateva melodii si a incercat sa se sinucida intr-o camera de hotel.

Tocmai cand era in culmea fericirii, Alina Puscas a facut anuntul: S-a destramat

Vedeta de la Antena 1 a avut parte de un mare ghinion si, desi era in culmea fericirii si abia stabilise mai bine detaliile nuntii sale de lux. Alina Puscas s-a vazut nevoita sa faca anuntul si a dat mai multe detalii, cand a acordat de curand un interviu. Frumoasa prezentatoare TV este mamica a .

Atentie, parinti! Ce se intampla cu clasa pregatitoare. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Ministrul Educatiei a facut un anunt cat se poate de important pentru toti parintii care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. Mesajul esential a fost transmis de curand de catre Monica Anisie, iar in acest sens sunt vizati elevii, dar si parintii care trebuie sa ia cat mai rapid o decizie, legata de viitoarele .

SOC TOTAL in muzica populara! Benone Sinulescu, pe felie cu IRINA LOGHIN! FUEGO E iN STARE DE SOC

Benone Sinulescu 82 de ani) a facut dezvaluiri in premiera despre presupusa sa relatie cu Irina Loghin, petrecuta in tinerete.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu 4.000 de sarmale si muzica populara in Baragan. Programul manifestarilor

Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, ialomitenii celebreaza 101 ani de la Marea Unire, cu un program festiv din care nu lipsesc momentele solemne, recitalurile in aer liber si masa populara cu bucate calde si gustoase.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )