Libnet.ro
UNICEF

12:45

Noua tulpina britanica face victime in Romania? Un barbat de 34 de ani, intors din Marea Britanie, a murit de COVID-19

Antena3 Antena3,
Noua tulpina britanica face victime in Romania? Un barbat de 34 de ani, intors din Marea Britanie, a murit de COVID-19

Un barbat in virsta de 34 de ani, intors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Slatina. Acesta fusese testat pozitiv pentru infectia cu SARS-COV-2 dupa ce s-a intors acasa, in urma cu mai putin de doua saptamani. A fost internat in stare grava. continuă pe Antena3

Ce masuri au luat autoritatile in scoala din Bucuresti unde a fost depistat focarul de coronavirus cu noua tulpina britanica

Un focar cu noua tulpina de COVID-19 a izbucnit la o scoala din Bucuresti. Dupa ce noua contacti ai angajatului de la Scoala nr. 28 din Bucuresti au fost confirmati pozitiv, inca 7 persoane au fost testate po.

Medicul Virgil Musta: Daca ajunge noua tulpina a virusului in Romania si se raspandeste, foarte probabil ca vom asista din nou la o crestere a numarului de cazuri

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a precizat intr-un interviu pentru Hotnews, ca multi oameni cu forme severe vin la spital abia dupa ce boala se.

Noua tulpina de COVID, cu contagiozitate sporita si originea in Marea Britanie, depistata la Suceava

Noua varianta britanica a tulpinii SARS-CoV-2 a fost depistata si la Suceava, la un barbat de 39 de ani care a venit in Romania din Marea Britanie in 5 ianuarie. intre timp, acesta a fost externat dar s-a reinternat in Spitalul Judetean, la Sectia de Boli Infectioase.

Al cincilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, confirmat la un barbat din Constanta

Al cincilea caz de infectare noua tulpina de coronavirus a fost confirmata la un barbat de 70 de ani din Constanta. Acesta este a cincilea caz inregistrat in Romania.

Al patrulea caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 confirmat oficial in Romania: Un barbat din Suceava care a calatorit in Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie, denumita B. 7: un barbat in varsta de 39 de ani, din judetul Suceava, care a revenit in Romania din Marea Britanie pe data de 5 ianuarie 2021. Este al patrulea caz confirmat oficial pana acum in Romania.

Medic: Secventierea pentru tulpina britanica a virusului SARS-CoV-2 este un proces laborios si costisitor

Secventierea pentru noua tulpina a virusului SARS-COV-2 este un proces laborios si costisitor. Costul e de 500 de euro, spune directorul CNSCBT din INSP, doctorul Adriana Pistol, potrivit Mediafax.

Alte 11 persoane, suspecte de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2, au fost testate. DSP extinde ancheta epidemiologica de la Scoala 28 din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a prelevat probe de la inca 11 persoane suspecte ca ar fi infectate cu noua tulpina COVID. Actiunea are loc in cadrulanchetei epidemiologice la Scoala Gimnaziala.

Raed Arafat, avertisment dur despre noua tulpina Covid-19: Nu este de glumit. Mai avem un pic

Raed Arafat a vorbit duminica seara despre noile relaxari care vor avea loc incepand de astazi, dar si despre evolutia vaccinarii in Romania. Seful DSU atrage atentia asupra nerespectarii regulilor sanitare, subliniind pericolul care ne pandeste cu privire la noua tulpina prezenta in Romania, care face ravagii in Europa. Redeschiderea restaurantelor, atent monitorizata Raed Arafat .

Cimpeanu, despre posibilul focar cu noua tulpina a coronavirusului: Este la scoala 28 Interesul major pentru deschiderea scolilor se pastreaza

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus, duminica, faptul ca interesul major ramane deschiderea scolilor in 8 februarie, declaratia fiind facuta dupa aparitia unui posibil focar cu tulpina britanica a noului coronavirus la o scoala din Bucuresti.

A fost confirmat al cincilea caz de infectare cu noua tulpina de COVID din Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina B. 7 a virusului Sars Cov-2, originara din Marea Britanie, a fost depistat marti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )