Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noua vacanta pentru bugetarii, in august. Anuntul a fost facut acum. Cand vor avea noul liber

Playtech Playtech,
Noua vacanta pentru bugetarii, in august. Anuntul a fost facut acum. Cand vor avea noul liber

Veste buna pentru bugetari! Cei care se afla in categoria precizata vor avea parte de o noua vacanta in luna august. Oficialii au facut anuntul. Cand vor avea liber acestia? Alta vacanta pentru bugetari in luna august Bugetarii au parte de o minivacanta la finele lunii august. Angajatii din sistemul public vor avea liber 5 . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru elevi si studenti. Anuntul a fost facut acum: ce vor primi de la Guvern

La ultima conferinta de presa aflam de la Presedintele Klaus Iohannis conditiile in care va incepe noul an scolar, stabilindu-se data de incepe pentru 14 septembrie. Anuntul a fost facut dupa o intalnire cu grupul interministerial care se ocupa de acest subiect, premierul Ludovic Orban, insotit de mai multi membri ai Guvernului participand la respectiva .

Terasele vor fi deschise pana la miezul noptii. Anuntul a fost facut de premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca programul teraselor se va prelungi pana la ora 24, acesta fiind in prezent doar pana la ora 23, si ca decizia va fi adoptata de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Se dau bani de la stat pentru acesti romani. Anuntul a fost facut. Ce conditii se impun?

O veste importanta a venit pentru o multime de romani pe final de saptamana. Se dau bani de la stat, aproape 155 de milioane de lei. Si au fost comunicate si conditiile. Ce prevede.

Schimbare totala la ANAF. Anuntul momentului facut de ministrul Florin Citu

Premiera absoluta la ANAF anuntata de Florin Citu. Acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus Anuntul momentului facut de Citu. Ce se schimba la ANAF Florin Citu, Ministrul Finantelor anunta in premiera absoluta identificarea vizuala online pentru inregistrarea in Spatiul Privat SPV). Acesta afirma ca .

O noua lovitura pentru clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, arestati

Clanul Duduianu primeste o noua lovitura dupa moartea tragica a lui Emi Pian. Fratii interlopului Emi Pian, Gratian si Ciprian, au fost retinuti miercuri de catre procurorii Parchetului Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Acestia au incercat sa il omoare pe cel care le-a injunghiat fratele. Update, 13 august 2020, ora 14:26 E .

Banca Transilvania, veste extraordinara. Anuntul surprinzator facut in aceasta dimineata

Actiunile Bancii Trsnsilvania trag in sus indicii bursieri, aducand a treia sesiune consecutiva de cresteri. Principalii indici de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au castigat o treime de procent, dar pe volume foarte mici. Actiunile BT trag in sus bursa Bursa romaneasca a avut o activitate foarte redusa si o deschidere doar cu putin .

Top 7 planuri de vacanta pe care politicienii din Romania le pregatesc pentru luna august

August, luna in care toata lumea care se respecta pleaca in vacanta, dupa posibilitati. Majoritatea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )