Libnet.ro
UNICEF

07:31

Noua varianta britanica a coronavirusului a ajuns si in Madeira

Hotnews Hotnews,
 Noua varianta britanica a coronavirusului a ajuns si in Madeira

Noua varianta a coronavirusului, responsabila pentru cresterea numarului de infectari in Marea Britanie, a fost identificata pe insula portugheza Madeira, au anuntat duminica autoritatile locale citate de Reuters. continuă pe Hotnews

Varianta britanica a coronavirusului, identificata si in Suedia

Noua varianta a coronavirusului care circula in Marea Britanie a fost detectata in Suedia, dupa ce o persoana care a calatorit din Marea Britanie s-a imbolnavit la sosire si a fost testat pozitiv, a anuntat sambata Agentia suedeza a Sanatatii, relateaza Reuters.

Suedia inregistreaza primul caz de contaminare cu varianta britanica a noului coronavirus, un vizitator din Regatul Unit

Varianta britanica a SARS-CoV-2 a fost descopeira in Suedia, unde un calator din Regatul Unit a fost testat pozitiv, au anuntat sambata autoritatile sanitare, relateaza Reuters.

Germania identifica primul caz de infectare cu noua tulpina britanica

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost identificata pentru prima data in Germania la o femeie sosita cu avionul din Londra, au declarat joi autoritatile sanitare germane, relateaza AFP.

Cinci cazuri de infectare cu noua varianta de coronavirus, identificate in Japonia

Cinci cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus care se raspandeste cu rapiditate in Marea Britanie au fost identificate in Japonia, scrie The Guardian. Este vorba despre persoane care au sosit in arhipeleagul nipon din Regatul Unit. Toate au fost plasate in carantina, iar autoritatile sanitare nipone incearca sa identifice traseul si contactii acestora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )