Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua varianta a coronavirusului detectata in Africa de Sud si care a ajuns si in Marea Britanie este mai transmisibila

Hotnews Hotnews,
 Noua varianta a coronavirusului detectata in Africa de Sud si care a ajuns si in Marea Britanie este mai transmisibila

Noua varianta a coronavirusului detectata in Africa de Sud pare ca se transmite mai repede decat tulpinile mai vechi, ceea ce ar putea explica aparitia brusca a celui de-al doilea val din tara, spun cercetatorii care l-au identificat, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Regatul Unit a identificat o alta noua varianta de coronavirus Noua tulpina provine din Africa de Sud - UPDATE

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a spus ca in Regatul Unit au fost identificate doua cazuri de infectare cu o alta noua varianta de coronavirus dupa ce contactii acestor cazuri au calatorit din Africa de Sud, relateaza Reuters. Aceasta alta tulpina de coronavirus este de mare ingrijorare, deoarece este mai contagioasa.

Noua varianta de virus nu este scapata de sub control, spune OMS

Noua varianta a coronavirusului descoperita in Regatul Unit, cu transmisie mai mare, nu este scapata de sub control, a declarat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, solicitand aplicarea unor masuri de sanatate dovedite, potrivit AFP.

Noua varianta de coronavirus e probabil in majoritatea tarilor europene deja, daca nu chiar in toate, sustine un expert britanic

Un expert din Marea Britanie sustine ca noua varianta de coronavirus este probabil deja in majoritatea tarilor europene, daca nu chiar in toate, potrivit Euronews. Un expert britanic sustine ca noua.

inca o veste proasta adusa de noua tulpina a coronavirusului: Copiii sunt acum la fel de predispusi la infectare ca adultii

Noua varianta a coronavirusului ce se raspandeste rapid in Marea Britanie a suferit mutatii ce fac copiii la fel de predispusi la infectare ca adultii, spre deosebire de tulpinile anterioare, au spus luni cercetatori citati de Reuters.

Noua varianta de coronavirus, care a aparut in Marea Britanie, a ajuns si in Israel

Israelul a identificat patru cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus aparuta in Marea Britanie, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

Europe 1: Noua varianta Covid: pericol real sau calcul politic al lui Boris Johnson?

Autoritatile britanice au afirmat ca noua tulpina a Covid-19, care ar fi mai virulenta, este scapata de sub control in Regatul Unit. in Franta, autoritatile considera ca aceste declaratii fac parte dintr-o strategie a lui Boris Johnson care urmareste sa minimizeze dificultatile sale diplomatice legate de Brexit, scrie Europe 1, citata de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )