Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua Zeelanda, tara cu cele mai inaccesibile preturi la locuinte, a interzis vnzarea caselor catre straini

Hotnews Hotnews,
 Noua Zeelanda, tara cu cele mai inaccesibile preturi la locuinte, a interzis vnzarea caselor catre straini

Guvernul Noii Zeelande a interzis vanzarea caselor construite deja catre cumparatori straini, spunand ca cetatenii s-au saturat sa fie chiriasi pe pamantul lor, scrie Guardian. continuă pe Hotnews

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Autobuz decapotabil pentru turistii care viziteaza unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Cat costa biletul

Decapotabil si fara geamuri laterale, un autobuz turistic ii va purta pe vizitatorii unui oras din Romania pe la cele mai importante obiective pentru a le oferi ocazia sa vada cat mai bine imprejurimile.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

The Economist: Viena, orasul cu cele mai bune conditii de viata/ Bucurestiul, pe locul 82 n Top 140

Viena, capitala Austriei, s-a situat pe primul loc in Topul 140 al oraselor cu cele mai bune conditii de viata realizat de prestigioasa publicatie The Economist, in care Bucurestiul ocupa locul al 82-lea, la egalitate cu Belgrad Serbia) si Shenzhen China), relateaza Mediafax.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Cluj Napoca, Timisoara si Constanta sunt cele mai mari piete rezidentiale regionale din Romania

Constanta a devenit in 2017 a treia mare piata rezidentiala regionala din Romania in care se livreaza anual peste 3. 000 de locuinte, alaturandu-se astfel Cluj Napocai 5. 403 locuinte livrate), cea mai mare piata rezidentiala cu exceptia regiunii Bucuresti Ilfov, si Timisoarei 3. 484 locuinte livrate), potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania, pe baza informatiilor Institutului National de Statistica.

ALERTA METEO de FURTUNI in mini-vacanta de Sfanta Maria. VEZI AICI cele mai afectate zone

Vremea se schimba in toata tara incepand de marti seara. Prognoza meteo anuntata de ANM pentru urmatoarele zile nu este deloc inbucuratoare, cu atat mai putin cu cat multi dintre romani vor.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Creion

Mama Alinutei suna la Urgente: - Veniti repede, Alinuta a inghitit un creion!!!!!!!!!!! Salvarea se prezinta imediat, la care mama: - Nu va mai deranjati. am gasit.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )