Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noul cod administrativ, adoptat in Camera Deputatilor: Pensii speciale pentru alesii locali

B1 B1,
Noul cod administrativ, adoptat in Camera Deputatilor: Pensii speciale pentru alesii locali

Camera Deputatilor a adoptat luni seara, in calitate de for decizional, modificarile la codul adminstrativ. Proiectul de lege a trecut cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri. Printre principalele. continuă pe B1

Timis: Robu le-a lansat liberalilor un apel la unitate si presedintelui PNL, sa voteze noul Cod administrativ

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, le-a lansat liberalilor vineri un apel la unitate in aceasta perioada din care pot iesi puternici, iar presedintelui PNL, Ludovic Orban, ii propune sa mandateze parlamentarii liberali sa voteze noul Cod administrativ, potrivit Agerpres.

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Nicolae Robu, propunere SOC! Primarul liberal ii cere lui Ludovic Orban sa voteze noul Cod administrativ in varianta PSD

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a lansat, vineri, un apel la unitate in interiorul PNL, iar liderului partidului, Ludovic Orban, ii propune sa le permita parlamentarilor liberali sa voteze noul Cod.

Codul Administrativ, vot decisiv in Camera Deputatilor

Proiectul Codului administrativ va fi supus, astazi, votului in sedinta de plen a Camerei Deputatilor. Viitorul cod a fost votat de Senat la sfarsitul lunii iunie, iar joia trecuta a fost dezbatut in Camera Deputatilor, care este for decizional.

Parlamentarii PSD habar n-au ce scrie in noul Cod Penal, desi l-au votat. Nu ma pricep. Te-am pupat!

Noul Cod Penal, cu prevederile sale contestate de Opozitie, magistrati si societatea civila, a trecut de Parlament cu voturile alesilor PSD si ALDE, dar si cu sprijinul a noua reprezentanti ai minoritatilor.

Legea exploatarilor offshore, modificata de PSD cu cateva ore inainte de vot, a fost adoptata in Camera Deputatilor

Legea offshore, modificata cu cateva ore inainte de adoptare cu amendamente importante legate de fiscalitate in ceea ce priveste productia de gaze din Marea Neagra, a fost adoptata luni seara in Camera.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )