Libnet.ro
UNICEF

05:00

Noul cod al insolventei inchide posturile tv si radio aflate in insolventa.

România Liberă România Liberă,
Noul cod al insolventei inchide posturile tv si radio aflate in insolventa.

Licenta audiovizuala a televiziunilor si radiourilor aflate in insolventa va fi suspendata de catre CNA pana la data confirmarii planului de reorganizare pentru societatile care detin aceste licente, potrivit Ordonantei de Urgenta privind insolventa, publicata vineri in Monitorul Oficial, conform Mediafax. Ordonanta de Urgenta privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa prevede la articolul 81 ca: In cazul in care activitatea debitorului se afla sub incidenta prevederilor . continuă pe România Liberă

Condamnari la MOARTE in noul cod al insolventei: Guvernul se gandeste sa inchida televiziunile si sa reduca sansele la reorganizare oricarei firme

Noul Cod al insolventei aduce dupa adoptarea de Guvern cateva noutati care contravin principalului principiu al insolventei, acela de a da companiilor o sansa la reorganizare.

Condamnari la MOARTE in noul cod al insolventei: Guvernul se gandeste sa inchida televiziunile si sa reduca sansele oricarei firme la reorganizare

Noul Cod al insolventei aduce dupa adoptarea de Guvern cateva noutati care contravin principalului principiu al insolventei, acela de a da companiilor o sansa la reorganizare.

OUG: Licenta audiovizuala a posturilor TV si radio aflate in insolventa va fi suspendata de CNA

Licenta audiovizuala a televiziunilor si radiourilor aflate in insolventa va fi suspendata de catre CNA pana la data confirmarii planului de reorganizare pentru societatile care detin aceste licente,.

Udrea: Noul Cod Rutier ii JUPOAIE pe soferi.

Deputatul PDL Elena Udrea a criticat noul Cod rutier si a aratat ca amenzile introduse sunt o dovada de incompetenta, prostie si rea-vointa, intr-o postare pe blogul personal. Udrea a scris ca noul Cod rutier ii jupoaie pe soferi, pentru ca Victor Ponta vrea sa acopere deficitul de 1 miliard de euro la incasarile bugetare. Citeste si Noul Cod Rutier: 9. 600 de lei amenda pentru soferi care incalca legea Noul Cod rutier, zamislit in mintile inguste ale unor oameni care nu au nici .

VIDEO. Noi tensiuni in USL: Ministrul Radu Stroe nu renunta la OUG privind noul COD RUTIER.

Uniunea Social Liberala se afla la un pas de ruptura. Ministrul de Interne, Radu Stroe, nu renunta la Ordonanta de Urgenta pe care o doreste in privinta noului Cod rutier, informeaza B1TV. // CITITI SI: Noul Cod Rutier: 9. 600 de lei amenda pentru soferi care incalca legea Acesta a anuntat ca modificarile la Codul rutier vor fi dezbatute in sedinta de Guvern de miercuri, in forma unei ordonante de urgenta. CITITI SI: Ilie Sarbu PSD): Urmeaza despartirea in USL.

Top 5 sanctiuni propuse in noul Cod Rutier

Noul Cod Rutier ar putea aduce sanctiuni extrem de drastice si amenzi foarte mari. Am realizat o sinteza a celor mai importante modificari propuse.

Noul Cod Rutier va fi aprobat miercuri sub forma de ordonanta de urgenta

Noul Cod Rutier va fi aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului sub forma de Ordonanta de Urgenta, ceea ce inseamna ca va intra imediat in aplicare. La nivelul USL a fost pusa problema dac ava fi Ordonanta de Urgenta sau proiect de lege. Daca ar fi fost proiect de lege, ar fi trebuit trimis si dezbatut in Parlament pentru a putea fi pus in aplicare. In urma cu o saptamana, Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, ca la definitivarea noului Cod Rutier, aflat in dezbatere publica, sa tina cont mai ales de numarul prea mare al deceselor in accidente si amenzilor neplatite, ministrul spunand insa ca a atenuat din sanctiuni inclusiv dupa emisiuni TV.

Noul Cod Rutier: 9.600 de lei amenda pentru soferi care incalca legea.

Noul Cod Rutier va fi adoptat azi prin ordonanta de urgenta, dupa cum a anuntat ieri dupa-amiaza ministrul de Interne, Radu Stroe. Noile reguli de circulatie au starnit in ultimele saptamani critici vehemente din partea opiniei publice, din cauza amenzilor foarte mari, aceste fiind ulterior micsorate. Daca in prima varianta a noului Cod Rutier amenda maxima ajungea la 16. 000 de lei, dupa modificare suma maxima este de 9. 600 de lei. Se mai prevedea initial ca un sofer poate ramane fara permis .

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Cineva s-a gndit si la soferi! Noul Cod Rutier introduce cartelele de amenzi prepay

Legalizarea, pe ultima suta de metri: O comisie parlamentara va fuma marijuana timp de o saptamanaCutremurele din Galati, explicate! Sunt chinezii care bat in tavan sa dam manelele mai incetCoplesiti de pretul fanului, 2 din 3 romani au incercat sa-si doteze calul cu instalatie de GPLBarbatii vor ca discutiile in cuplu sa fie intrerupte de reclame, pentru a putea merge la toaletaCineva s-a gandit si la soferi! Noul Cod Rutier introduce cartelele de amenzi prepay.

Ponta, despre noul cod rutier: Eu vreau ca de astazi sa nu mai conduci daca ai dosar penal

Premierul Victor Ponta a indicat miercuri, la RTV, cele trei modificari care trebuie avute in vedere in noul cod rutier.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )