Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul Cod de Procedura Penala scoate oamenii in strada. Trebuie sa ne exprimam dorinta de a nu trai in Penalistan

Adevărul Adevărul,
Noul Cod de Procedura Penala scoate oamenii in strada. Trebuie sa ne exprimam dorinta de a nu trai in Penalistan

Reprezentantii grupului Umbrela Anticoruptie Cluj au facut un apel la clujeni sa iasa in strada dupa ce Camera Deputatilor a adoptat, luni 18 iunie, proiectul de lege privind Codul de Procedura Penala. continuă pe Adevărul

VIDEO Circa 5.000 de clujeni protesteaza legat de Noul Cod de Procedura Penala: Trebuie sa ne exprimam dorinta de a nu trai in Penalistan

Reprezentantii grupului Umbrela Anticoruptie Cluj au facut un apel la clujeni sa iasa in strada dupa ce Camera Deputatilor a adoptat, luni 18 iunie, proiectul de lege privind Codul de Procedura Penala.

VIDEO Circa 5.000 de clujeni in strada. Imagini de sus cu coloana de manifestanti. Oamenii striga: Jos Guvernul!, Fara penali! si Anticipate, asa nu se mai poate!

Mii de oameni protesteaza pe strazile Clujului dupa ce Camera Deputatilor a adoptat, luni 18 iunie, proiectul de lege privind Codul de Procedura Penala.

Miscarea Romania impreuna: PSD adopta in graba un nou Cod de procedura penala cu dedicatie pentru infractori si condamnati

Miscarea Romania impreuna RO+), condusa de fostul premier Dacian Ciolos, avertizeaza ca modificari la Codul de Procedura Penala votate luni seara de PSD si de partenerii sai din coalitia parlamentara vor actiona in special in beneficiul inculpatilor si condamnatilor, iar o parte dintre acestea il pot ajuta pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in procesele sale penale.

Codul de procedura penala, adoptat: Romania este un rai al infractorilor

Romania are un nou cod de procedura penala. Acesta a fost adoptat in aceasta seara in Camera Deputatilor cu cateva minute inainte de ora 22:00. Codul de procedura penala a fost adoptat cu 175 de voturi pentru, 78 impotriva si o abtinere. Protestele de la finele anului trecut din intreaga tara au fost cauzate de [].

Varujan Vosganian, la dezbaterile pe Codul de Procedura Penala: ,,Nu ne putem salva pe rand, trebuie sa ne salvam toti odata!

Nu ne putem salva pe rand, trebuie sa ne salvam toti odata!, a spus aseara purtatorul de cuvant al ALDE Varujan Vosganian la dezbaterea pe Codul de Procedura Penala, in timp ce deputatul PSD Florin Iordache a declarat ca PSD nu isi.

Varujan Vosganian, votand in Parlament Codul de procedura penala: Nu ne putem salva pe rand, trebuie sa ne salvam toti odata! (VIDEO)

Codul de procedura penala, cu dedicatuie pentru parlamentarii penali, a trecut, luni noapte, de Parlament, urmand sa ajunga pe masa presedintelui Klaus Iohannis. in timpul dezbaterilor mai multi politicieni.

PMP: Codul de Procedura Penala nu are o viziune corecta, europeana si profesionista

PMP critica vechement, intr-un comunicat de presa emis, luni seara, dupa ce Parlamentul a votat modificarile la codul de procedura penala. in opinia PMP, Codul de Procedura Penala respecta o linie imprimat.

Cum ii avatajeaza pe Dragnea si Tariceanu modificarea Codului de Procedura Penala: Cele mai controversate articole

Proiectul de modificare a Codului de procedura penala a fost adoptat luni seara in mare graba de Camera Deputatilor. Dezbaterile s-au lasat cu scandal, opozitia acuzand coalitia PSD-ALDE ca au modificat legea.

Dezbateri in Comisia Iordache: Codul de procedura penala, pe repede inainte in Parlament(VIDEO)

Continua schimbarile la legile justitiei. Comisia parlamentara speciala in domeniul Justitiei se reuneste luni pentru dezbateri asupra modificarilor la Codul de Procedura Penala, dar si pentru reexaminarea,.

Dezbateri in Comisia Iordache: Codul de procedura penala, pe repede inainte in Parlament(FOTO, VIDEO)

Continua schimbarile la legile justitiei. Comisia parlamentara speciala in domeniul Justitiei se reuneste luni pentru dezbateri asupra modificarilor la Codul de Procedura Penala, dar si pentru reexaminarea,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )