Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru un simplu gest. Sute de soferi au fost deja sanctionati

Playtech Playtech,
Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru un simplu gest. Sute de soferi au fost deja sanctionati

Au dat examenul auto, au luat permisul de conducere, insa multi soferi au uitat repede prevederile din Codul Rutier si incalca des regulile de circulatie. Fie ca se grabesc sa ajunga la munca sau pur si simplu nu le pasa ca incurca traficul, multi conducatori auto blocheaza intersectiile, ingreunand traficul rutier. Acestia risca sanctiuni dure . continuă pe Playtech

Schimbare SOCANTA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta

Noi prevederi privind Codul Rutier au intrat in vigoare de la 1 octombrie. CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN STARE GRAVA! SALMAN KHAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) O schimbare majora este cea a.

Schimbare SOC in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia au avut parte o surpriza neplacuta, dupa modificarea Codului Rutier din Peninsula. Acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa ce noua legi.

Ai depasit viteza legala? Vestea bomba din noul Cod Rutier: Urmeaza sa primesti deja amenda acasa

Legislatia rutiera s-a schimbat din nou. LACRIMI AMAREiN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATEE ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Comisiile de specialitate din Camera.

Cod Rutier, schimbari 2019. Amenzi pentru biciclisti si cei care merg pe trotinete electrice. Pot ajunge pana la 1.100 de lei

Se schimba Codul Rutier din luna octombrie, iar noile reglementari prevad amenzi nu doar pentru soferi, ci si pentru biciclisti si pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul trotinetelor electrice. Acestea risca amenzi de pana la 1. 160 de lei daca folosesc telefonul mobil in timp ce se afla in mers. Cod Rutier 2019. Amenzi pentru .

Cod Rutier 2019. Care este viteza legala cu care poti circula in afara localitatii, in functie de categoria de vehicule

Daca mai exista inca intrebari despre viteza maxima legala pentru soferii de la inceput de drum sau pentru cei care se pregatesc sa devina unii, iata aici raspunsul! Care este viteza maxima la care poti circula in afara localitatii, in functie de categoria de vehicule? Viteza legala in afara localitatii, in functie de categoria de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )